اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان
تا روز میلاد حضرت زهرا (س)

۶۰۰۰۰ زندانی مشمول بخشنامه عفو گسترده محکومان شدند

رئیس سازمان زندان‌ها گفت: با اجرای بخشنامه عفو گسترده زندانیان که به مناسبت چهلمین بهار آزادی از سوی رهبر انقلاب به زندانیان کشور اعطا شده است تا روز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، تعداد ۳۶۰۰۰ نفر از زندانیان آزاد و تعداد ۲۴۰۰۰ نفر مشمول تخفیف مجازات شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 26
کد خبر: ۵۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، اصغر جهانگیر با اعلام این خبر افزود: در خصوص بهره مندی زندانیان شمول این عفو استان‌های تهران، خراسان رضوی و فارس به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را دارند. همچنین به لحاظ بیشترین درصد بهره مندی زندانیان هر استان نسبت به تعداد زندانیان آن استان، به ترتیب سمنان، خراسان شمالی وآذربایجان شرقی رتبه‌های اول تا سوم را تا کنون در اختیار دارند.

رئیس دفتر بازرسی ویژه قوه قضاییه از بهره مندی ۱۷۹۶ نفر از زندانیان «زن» در سراسر کشور از این بخشنامه خبر داد.


جهانگیر همچنین از آزادی و تخفیف مجازات تعداد ۸۰۴ نفر از زندانیان اتباع بیگانه خبر داد و گفت: از آغاز اجرای این بخشنامه تا کنون تعداد ۵۳۹ نفر از زندانیان اتباع بیگانه آزاد و تعداد ۲۶۵ نفر مشمول تخفیف مجازات و بهره مندی از رافت نظام اسلامی شدند.


وی افزود: در بین زندانیان آزاد شده اتباع بیگانه ۱۳ نفر زن حضور دارند.


رئیس سازمان زندان‌ها در پایان ضمن تشکر و قدردانی از مقامات قضایی سراسر کشور که با بررسی پرونده‌های افراد واجد شرایط حتی در روز‌های تعطیل نسبت به اجرای جهادی این بخشنامه اقدام کرده‌اند گفت: اجرای این بخشنامه همچنان ادامه دارد که گزارش آن به استحضار ملت شریف ایران خواهد رسید.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار