کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

افزایش مبلغ وام بازنشستگان

مبلغ وام بازنشستگان بر اساس اعلام  شریعتمداری وزیر تعاون  نسبت به سال گذشته 11 برابر افزایش داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر  مبلغ وام بازنشستگان نسبت به سال گذشته افزایش داشته  است به طوری که مبلغ تسهیلا دریافتی به بازنشستگان از 200 میلیارد تومان به 2 هزار و 230 میلیارد تومان افزایش یافته است که افزایش 11 برابری است.

سی ام تیر ماه بود که معاون توسعه مدیریت و منابع صندوق بازنشستگی کشور از افزایش رقم وام ضروری بازنشستگان خبر داد که بر اساس آن رقم آن از 7 میلیون تومان به 10 میلیون تومان افزایش یافت.

فتح الله شعبانی گفته بود: نوبت چهارم از مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان کشوری به میزان ۱۰ میلیون تومان خواهد بود که تا پایان هفته به حساب متقاضیان واجد شرایط واریز خواهد شد.

رقم مرحله دوم وام ضروری بازنشستگان 7 میلیون تومان بود که در 3 نوبت به به 75 هزار نفر از مشمولان اعطا شد.

 

مبلغ وام بازنشستگان

جزئیات تسهیلات پرداختی به بازنشستگان تامین اجتماعی در سال ۹۹ + میزان اقساط

در سال ۹۹ علاوه‌بر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی قرار است برخی تسهیلات نیز به آن‌ها ارائه شود. وام بازنشستگان تامین اجتماعی ۹۹ مانند هر ساله توسط این صندوق بازنشستگی پرداخت می شود در سال جاری نیز برخی اخبار مبنی‌بر افزایش وام مستمری بگیران تامین اجتماعی منتشر شده است.

 

با توجه به اینکه ثبت‌نام وام بازنشستگان تامین اجتماعی از اول اردیبهشت ماه آغاز شده اما پرداخت آن در انتظار تعیین میزان آن باقی مانده است. به نظر می‌رسد در صورت صحت خبرهای منتشر شده تسهیلات ضروری بازنشستگان از ۳ میلیون تومان به ۵ میلیون تومان افزایش خواهد یافت.

 

درحال حاضر طبق اعلام رئیس کانون کانون بازنشستگان تامین اجتماعی این وام به افرادی با شرایط مشخص تعلق خواهد گرفت. به عنوان مثال در شهر تهران ششصد هزار بازنشسته تامین اجتماعی حضور دارند که قرار است به ۳ هزار و ۵۰۰ نفر در مرحله وام پرداخت شود.

 

وام بازنشستگان تامین اجتماعی به صورت قرض الحسنه و با سود ۶ درصد خواهد بود که اقساط آن ماهانه از حقوق افراد کسر خواهد شد.

 

افزایش مبلغ وام بازنشستگان

 

بازنشستگان چگونه می‌توانند برای وام ثبت‌نام کنند؟

 

بازنشستگان تامین اجتماعی جهت دریافت تسهیلات می‌توانند به همراه مدارک شناسایی و بازنشستگی به شعب تامین اجتماعی مراجعه کنند و ثبت نام کنند. پس از بررسی صلاحیت توسط آن شعبه، افراد به بانک رفاه مدنظر مشخص شده معرفی خواهند شد.

 

این تسهیلات شامل افرادی که در گذشته از آن استفاده کرده‌اند نخواهد شد البته به نظر می‌رسد که تامین اجتماعی قصد افزایش تعداد این وام را دارد و ممکن است تعداد آن تا ۱۰ برابر افزایش یابد.

 

افزایش مبلغ وام بازنشستگان

 

جزئیات ویژگی وام بازنشستگان تامین اجتماعی

 

١- سقف این وامها مبلغ ٤٠ میلیون (شاید ۵۰ میلیون) ریال می باشد.

 

٢- نرخ کارمزد ٦% شامل ٤% در سال سهم سازمان بعلاوه ١,٥% کارمزد سهم بانک عامل و ٠.٥% بیمه عمر متقاضی بوده که تماماً بر عهده وام گیرنده می باشد.

 

٣- مدت بازپرداخت وام حداکثر ٣٦ ماه با اقساط مساوی ماهانه می باشد.

 

٤- خسارت تأخیر تأدیه اقساط مطابق مقررات بانک تعیین و بر اساس آن وصول میگردد.

 

٥- تشخیص نیاز متقاضیان وام به عهده بالاترین مسئول واحد (اداره کل، شعبه، نمایندگی) بوده و مسئولین واحدها مکلفند دقت کافی در احراز نیاز متقاضیان مبذول دارند.

ارسال نظر