کرونا ممکن است مثل ایدز بدون واکسن باشد-راهبرد معاصر

کرونا ممکن است مثل ایدز بدون واکسن باشد

واکسن کرونا همچنان یکی از دغدغه جامعه جهانی است، هنوز هیچ واکسنی به تائید سازمان جهانی بهداشت نرسیده و ممکن است کرونا هم مثل ایدز بدون واکسن باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر واکسن کرونا همچنان جزو دغدغه های جامعه جهانی است با این اینکه چین به تازگی از نخستین واکسن خود رونمایی کرده و آن را تائید کرده است اما هنوز هیچ واکسنی به تائید سازمان جهانی بهداشت نرسیده است. در این میان امروز سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرده است: با این که  همه دنیا از جمله کشور ما به شدت با آخرین متدها درگیر تهیه واکسن برای این بیماری هستند اما هنوز هیچ واکسنی مورد تائید نیست، نباید ناامید بود اما ممکن است مانند بسیاری از بیماری ها مثل ایدز هیچ واکسنی برای آن پیدا نشود.

به گفته وی بهترین راه این است که سبک زندگی مطابق با کرونا را پیش گیریم و با رعایت اصول پیشگیری و استفاده از ماسک از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنیم.

 

 

واکسن کرونا

هشدار سازمان جهانی بهداشت: واکسن کرونا قربانی ملی‌گرایی نشود

 

«تدروس آدهانوم» رئیس سازمان جهانی بهداشت گفت: ملی گرایی به تشدید همه گیری کرونا منجر شده و شکست زنجیره تامین جهانی را رقم زده است.

 

وی که در یک جلسه مجازی سخن می گفت، افزود: اقدام استراتژیک و جهانی در واقع به نفع همه کشورهاست، زیرا هیچ کس در امان نیست تا زمانی که همه در امان نباشند.

 

ساخت واکسن کرونا

رئیس این سازمان در یک جلسه مجازی گفت: "یک اقدام استراتژیک و جهانی درواقع به نفع همه کشورهاست؛ هیچ کس در امان نخواهد بود مگر تا وقتی که همه مصون باشند ". او اضافه کرد "ما باید مانع ملی‌گرایی درقبال واکسن شویم".

 

رئیس سازمان جهانی بهداشت خواستار پایان دادن به چرخه ملی گرایی واکسن شد و تاکید کرد که به همه اعضای این سازمان نامه نوشته و خواسته است که به تلاش های همه جانبه برای تولید واکسن ملحق شوند.

 

تاکنون بیش از ۲۱ میلیون نفر در سراسر جهان به کووید –۱۹ مبتلا شده و بیش از ۷۷۲ هزار نفر براثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند.

 

قیمت واکسن ضد کرونای چینی

«لیو جینگ جن» رییس این شرکت داروسازی چینی روز چهارشنبه در کنفرانسی خبری در پکن اعلام کرد: واکسن تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی (۱۰ دی ۱۳۹۹) وارد بازار می شود و دو بار تزریق آن، مبلغ یک هزار یوان معادل ۱۵۰ دلار هزینه دارد.

 

او افزود: این واکسن بزودی مراحل پایانی آزمایش را پشت سر می گذارد و طبق ارزیابی هایی که صورت گرفته بهای آن برای دریافت کنندگان زیاد نیست.

 

لیو گفت: لازم نیست که همه یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر جمعیت چین این واکسن را تزریق کنند اما پیشنهاد می شود که دانشجویان و یا کسانی که در شهرها مشغول کار هستند واکسن بزنند و در روستاها و مناطق محروم که کم جمعیت تر هستند ضرورتی برای این کار نیست.

 

واکسن کرونا ایدز

این مقام شرکت داروسازی چین اظهار کرد: اگر واکسن به تولید انبوه برسد و به طور گسترده در بازار توزیع شود تعدادی از کارکنان بخش های بهداشتی و پزشکی و همچنین دانشجویان می توانند واکسن را رایگان دریافت کنند اما سایر افراد باید هزینه آن را پرداخت کنند.

 

نظرسنجی که در شبکه ویبو چین در میان ۵ هزار نفر انجام شده است نشان می دهد که نیمی از آنها گفته اند قدرت چنین پرداختی ندارند و نیمی دیگر تصریح کرده اند بهای واکسن ناچیز است و مایل به تزریق آن هستند.

 

لیو اظهار کرد: در صورت مهیا شدن همه شرایط و پایان مراحل کلینکی تایید واکسن، در طول یک سال، حدود ۱۲۰ میلیون دز از این واکسن در پکن و ۱۰۰ میلیون دز دیگر در شهر ووهان واقع در مرکز چین تولید خواهد شد.

 

اظهارات این مسئول شرکت داروسازی سینوفارم در حالی است که مقامات این کشور دو روز پیش از ثبت نخستین واکسن ضد کرونای ساخت چین با نام «Ad۵-nCoV» توسط شرکت داروسازی «کان سینو» خبر دادند.

 

کرونا ممکن است مثل ایدز بدون واکسن باشد

آزمایش بالینی واکسن چینی کرونا در پاکستان شروع شد

رسانه‌های پاکستانی روز چهارشنبه گزارش دادند که آزمایشات مربوط به واکسن چینی کرونا پس از طی دو مرحله اکنون وارد سومین مرحله خود شده و به زودی آزمایش بالینی آن در پاکستان اجرا می‌شود.

 

 این اولین آزمایش بالینی هرگونه واکسن کرونا در پاکستان است. پاکستان اوایل اردیبهشت ماه امسال از طرح پیشنهاد آزمایش بالینی واکسن کرونا از سوی چین و ژاپن خبر داده بود.

 

اداره تنظیم مقررات دارویی پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که مجوز رسمی آزمایش بالینی واکسن کرونا موسوم به آدنو ویروس از نوع ۵ (Ad۵-nCoV) که توسط موسسه زیست شناسی کانسینو و موسسه بیوتکنولوژی پکن در چین تهیه شده، را صادر کرده است.

 

منابع خبری گفتند: آزمایش بالینی واکسن چینی کرونا در چند کشور از جمله چین، روسیه، شیلی، آرژانتین راه‌اندازی شده و به زوی در عربستان نیز به اجرا گذاشته می‌شود.

 

گفته می‌شود اجرای ابتکارات درمانی از قبیل کارآزمایی بالینی واکسن کرونا در پاکستان علاوه بر تقویت توانایی این کشور برای ساخت واکسن در داخل راه را برای مشارکت‌های خصوصی و عمومی هموار می‌سازد.

 

روزنامه وال استریت ژورنال به تازگی گزارش داد چین قرار است نمونه واکسن دیگر کرونا را که توسط اداره ملی داروسازی این کشور موسوم به (سینوفارم) آماده شده است،تحت توافق آزمایشی با پاکستان به این کشور ارسال کند.

 

در این گزارش آمده است: اداره داروسازی دولتی چین با دانشگاه کراچی پاکستان همکاری خواهد کرد و متعاقب آن واکسن مورد نظر برای حدود یک پنجم جمعیت پاکستان صادر می شود.

 

 

ارسال نظر