سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد

فرمانده نیروی دریایی ارتش با وزیر دفاع دیدار کرد

فرمانده نیروی دریایی ارتش با حضور در ستاد وزارت دفاع با امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح دیدارو گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 20
کد خبر: ۵۵۶۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ حاتمی در این دیدار با بیان اینکه نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری در چارچوب الزامات دفاعی کشور در عرصه حفظ و صیانت از دریا‌ها گام‌های بلند و ارزنده‌ای برداشته است گفت: با توجه به اهمیت آبراه‌ها در عرصه‌های مختلف امنیتی، اقتصادی و گستردگی تردد کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها؛ تامین امنیت جغرافیای آبی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

 

وی با بیان اینکه نیروی دریایی ایران جایگاه قدرتمند خود را در عرصه صیانت از آب‌های ایران تثبیت کرده است تصریح کرد: حضور قدرتمند نیروی دریایی ارتش در کنار نیروی دریایی سپاه پاسداران به عنوان تکیه گاهی اطمینان بخش در موضوع مبارزه با هرگونه تجاوز و زیاده خواهی و حفظ کننده قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی در دریا‌ها شناخته می‌شود.

 

وزیردفاع افزود: نیروی دریایی ایران امروز این توانمندی را دارد که با بهره گیری از تجهیزات و سلاح‌های پیشرفته حوزه رزم دریایی حضوری مقتدرانه درحفظ امنیت از کرانه‌های خلیج فارس و دریای عمان تا اقیانوس هند، و در هر نقطه‌ای که درآب‌های بین‌المللی نیاز به امنیت سازی باشد حضور یابد و با این هدف جایگاه و نقش خود را به سطح نیرویی راهبردی ارتقاء داده است.

 

امیر سرتیپ حاتمی عزم وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح را در ارتقا قدرت رزمی نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران راسخ و مستحکم بر شمرد و تاکید کرد:  ایران به دلیل داشتن مرز‌های آبی گسترده نیازمند نیروی دریایی مقتدری است که بحمدالله با تدبیر و رهنمود‌های حکیمانه فرمانده معظم کل قوا این امر محقق شده است.

 

دریادار خانزادی نیز در این دیدار با تبریک روز صنعت دفاعی با تاکید بر ضرورت فعالیت در جهت ارتقای توان نیروی دریایی در عرصه‌های مختلف داخلی و بین‌المللی، تصریح کرد: نیروی دریایی با توجه به شرایطی که از دوران دفاع مقدس تاکنون گذرانده و تحریم‌های ظالمانه‌ای را پشت سر گذاشته، تلاش می‌کند با تعامل و ارتباط تنگاتنگ با مجموعه صنعت دفاعی هر روز قدرتمند و بالنده‌تر شود.

 

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش همچنین از تلاش‌ها و پشتیبانی‌های وزارت دفاع در جهت نوسازی و بهینه سازی سامانه‌های دریایی تشکر کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار