هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

موگرینی: موضع بریتانیا درباره حزب‌الله بر موضع اتحادیه اروپا تأثیری نمی‌گذارد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در دیدار با وزیر خارجه لبنان اعلام کرد، اقدام انگلیس در گنجاندن شاخه سیاسی حزب‌الله در لیست تروریسم تأثیری بر موضع این اتحادیه درباره حزب‌الله ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 26
کد خبر: ۵۵۶۱
به گزارش راهبرد معاصر، «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از مصر عازم لبنان شد و با «جبران باسیل» وزیر خارجه این کشور دیدار کرد.

بر اساس گزارش «المنار»، باسیل پس از این دیدار اعلام کرد: تروریستی اعلام کردن (شاخه سیاسی) حزب‌الله از سوی بریتانیا، تأثیر منفی بر لبنان ندارد و این موضوعی است که به آن عادت کرده‌ایم؛ بریتانیا به اطلاع لبنان رسانده که مُصِر به روابط دوجانبه (میان لندن و بیروت) است.

وزیر خارجه لبنان افزود: اگر تمام جهان بایستند و بگویند مقاومت، تروریسم است، این باعث نمی‌شود که مقاومت برای لبنانی‌ها، تروریسم محسوب شود؛ تا زمانی که سرزمین، اشغال‌شده باشد (در اشاره به بخش‌هایی از خاک لبنان که هنوز در اشغال رژیم صهیونیستی است) سازمان‌های دولتی و تمام ملت لبنان، مقاومت را در آغوش خواهند گرفت.

باسیل درباره بازگشت آوارگان سوری هم گفت، ما می‌فهمیم که بازگشت امن و کریمانه آوارگان سوری تنها راه‌حل است و اتحادیه اروپا در این زمینه به ما کمک خواهد کرد.

موگرینی هم گفت: موضع بریتانیا درباره حزب‌الله یک موضع حاکمیتی و ویژه خودش است و بر موضع اتحادیه اروپا در قبال حزب‌الله تأثیری نمی‌گذارد.

 دوشنبه (دیروز) «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه هم با این تصمیم انگلیس مخالفت کرد. وی گفت: «فرانسه کماکان بین شاخه‌ نظامی حزب‌الله لبنان-که آن را تروریستی می‌داند- و شاخه سیاسی آن-که در پارلمان لبنان نماینده دارد و فرانسه هم با آن ارتباط دارد- تمایز قائل خواهد شد».

«ساجد جاوید»وزیر کشور انگلیس دیروز اعلام کرد دولت این کشور کل گروه حزب‌الله لبنان را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار خواهد داد.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار