وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

مخالفت تروئیکای اروپا با درخواست بازگشت تحریم ها ضد ايران

فرانسه، انگلیس و آلمان با درخواست آمریکا برای ازسرگیری تحریم‌های بین المللی ایران مخالفت کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 21
کد خبر: ۵۵۶۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  تروئیکای اروپا (فرانسه، آلمان و انگليس) در پاسخ به زیاده خواهی و یکجانبه گرایی آمریکا اعلام کرد: اقدام آمریکا با تلاش‌های ما برای حمایت از برجام سازگاری ندارد و از آن حمایت نمی‌کنیم.

 

در بیانیه تروئیکای اروپا آمده است: ما به حراست از فرایند‌ها و نهاد‌هایی که شالوده‌های چندجانبه‌گرایی را تشکیل می‌دهند، متعهدیم.


متن کامل بیانیه تروئیکای اروپا علیه اقدام آمریکا به شرح زیر است:
روز ۲۰ اوت، آمریکا با ارسال نامه‌ای به شورای امنیت خواستار آغاز روند بازگشت خودکار [تحریم‌ها] شده که به طرف‌های برجام اجازه می‌دهد خواستار باز اعمال تحریم‌های چند جانبه علیه ایران شوند که ذیل مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ علیه ایران رفع شده است. فرانسه، آلمان و انگليس یادآور می‌شوند که آمریکا بعد از خروج خود از توافق هسته‌ای در تاریخ ۸ مه ۲۰۱۸، به مشارکت خود در برجام خاتمه داده است.


موضع ما درباره کارآمدی اطلاعیه آمریکا ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ به صراحت به رئیس شورا و همه اعضای شورای امنیت ابراز شده است. بنابراین، ما نمی‌توانیم از این اقدام که با تلاش‌های فعلی ما برای حمایت از برجام سازگاری ندارد حمایت کنیم. فرانسه، آلمان و پادشاهی متحد به حراست از فرآیند‌ها و نهاد‌هایی که شالوده‌های چندجانبه‌گرایی را تشکیل می‌دهند متعهدند.


ما کماکان بر اساس هدف حفظ مرجعیت و تمامیت شورای امنیت سازمان ملل عمل می‌کنیم. ما از همه اعضای شورای امنیت می‌خواهیم از انجام اقداماتی که تنها اختلافات در شورای امنیت را تعمیق می‌کنند یا بر کار آن اثرات مضر دارند خودداری کنند. ما به‌رغم چالش‌های قابل ‌توجه ایجاد شده بر اثر خروج آمریکا از برجام، به این توافق پایبند می‌مانیم.


معتقدیم به مسئله فعلی عدم پایبندی ایران به تعهداتش در برجام باید از طریق گفتگو میان طرف‌های برجام به روش‌های مختلف از جمله از طریق "کمیسیون مشترک برجام" و استفاده از "ساز و کار حل و فصل اختلافات" در برجام رسیدگی کرد. ما از ایران می‌خواهیم به منظور حفظ توافق، همه اقدامات ناسازگار با تعهدات هسته‌ای خودش را به عقب برگرداند و بدون تأخیر به پایبندی کامل توافق برگردد.


همان‌طور که تا به حال در مقاطع مختلف از جمله در بیانیه مورخه ۱۹ ژوئن اعلام کرده‌ایم ما به ویژه با توجه به اقدامات ثبات‌زدای ایران که بی‌وقفه ادامه دارند از تبعات انقضای تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران نگرانی‌های جدی داریم.


تروئیکای اروپا مصمم به یافتن پاسخ‌های مناسب برای این چالش‌ها است و به همکاری با تمامی اعضای شورای امنیت و طرف‌های ذی‌نفع برای حرکت در مسیر رو به جلو در جهت حفظ فضای دیپلماسی بیشتر ادامه می‌دهد. تلاش‌های ما در جهت حفظ مرجعیت و تمامیت شورای امنیت سازمان ملل و پیشبرد امنیت و ثبات منطقه خواهد بود./ صدا و سیما

ارسال نظر
آخرین اخبار