آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش امسال برگزار می‌شود؟ مدارس خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شدند ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۶ از یکشنبه ۳ آبان + شرایط و جزئیات ثبت نام داوطلبان کلاس‌های دانشگاه فرهنگیان مشهد از ۴ تا ۱۸ آبان مجازی شد دستورالعمل ویژه تداوم آموزش در شرایط بحرانی از زبان وزیر آموزش و پرورش علیرضا عرب شهردار رباط‌کریم شد آخرین وضعیت شیوع وبا در کشور | ۱۰ هزار کیت تشخیص وبا به ایران رسید کاربران ایرانی گوگل برای جلوگیری از مشکل ورود، گزینه «تأیید شماره تلفن» را غیرفعال کنند هشدار هواشناسی برای تهران و البرز / رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه است جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن

عاملان انتشار آگهی فروش سوالات کنکور۹۹ دستگیر شدند

عاملان انتشار آگهی فروش سوالات کنکور۹۹ دستگیر شدند جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری سه تن از عاملان انتشار آگهی کذب فروش سوالات کنکور ۹۹ در فضای مجازی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 23
کد خبر: ۵۵۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حمید هداوند در تشریح جزئیات این خبر، گفت: مأموران پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ روز گذشته با بهره‌گیری از قابلیت‌های نرم افزاری و سخت افزاری، پروفایلی را در شبکه اجتماعی تلگرام شناسایی کردند که آگهی فروش سوالات کنکور ۹۹ را منتشر کرده بود.

 

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع پس از بررسی‌های کارشناسانه و انجام هماهنگی‌های لازم، پرونده مقدماتی تشکیل شد و رسیدگی آن در دستور کار ماموران این پلیس قرار گرفت.

 

وی در ادامه گفت: با بررسی صفحه تلگرامی متهمان و اقدامات تخصصی و پلیسی صورت گرفته توسط کارشناسان این پلیس مشخص شد؛ این افراد با استفاده از بستر شبکه‌اجتماعی تلگرام، با ایجاد کانالی جعلی اقدام به انتشار آگهی فروش سوالات کنکور در فضای مجازی با قیمت‌های گزاف کرده اند.

 

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با توجه به حساسیت موضوع، کارشناسان پلیس امنیت عمومی با بررسی پروفایل متهمان و با اقدامات تخصصی و اطلاعاتی، مخفیگاه سه تن از افراد مرتبط با پرونده را در یکی از استان‌های شمال غربی کشور شناسایی و در نهایت در یک اقدام پلیسی با هماهنگی مقام قضائی این مجرمان سایبری را به همراه ادله دیجیتال مجرمانه دستگیر کردند.

 

به گفته سردار هداوند، متهمان پس از دستگیری در ابتدا سعی در گمراه کردن و فریب پلیس را داشتند که با هوشیاری کارشناسان پلیس امنیت عمومی تهران لب به سخن گشودند و به بزه ارتکابی اعتراف و انگیزه خود را کسب منفعت مالی بیان کردند.

 

وی با اشاره به اینکه متهمان به بهانه در اختیار گذاشتن سوالات، مبلغی بیش از یک میلیارد ریال در نظر گرفته بودند، تصریح کرد: بدین ترتیب با تکمیل پرونده متهمان برای ادامه سیر مراحل قضائی به دادسرا ارسال شدند.

 

جانشین فرمانده انتظامی تهران در خاتمه بر این موضوع نیز تاکید کرد که با تلاش پلیس و دیگر دستگاه‌های اجرایی کشور، خوشبختانه هیچ خدشه‌ای به سلامت کنکور امسال وارد نشد.
منبع:  ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار