سفیر پاکستان: روابط تهران و اسلام‌آباد زوال ناپذیر است رسانه‌های عبری: طرح کوچ اجباری اهالی غزه در حال اجرا است حماس: هیچ صحبتی با عربستان بر سر خلع سلاح مقاومت در غزه نداشته‌ایم اسرائیل هیوم: آمریکا در حال بررسی تعلیق تحریم‌ها علیه ایران است دنیس راس: با وجود اختلافات ایران و آمریکا، توافق امکان‌پذیر است اسلامی: کسی نمی‌تواند به ما بگوید کدام مسیر را باید برویم سیل استرالیا حداقل ۱۰ هزار خانه را زیر آب برد حمله یک گروه تبهکار در هائیتی ۵۰ کشته برجا گذاشت /مهاجمان خانه‌ها را آتش زدند ایالات متحده دستور کاهش تحریم‌های سوریه را صادر کرد جان کری: اسرائیل نمی‌تواند تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کند اعلام آمادگی مجدد روسیه برای میانجی‌گری در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا نتانیاهو: از توافق هسته‌ای با ایران استقبال می‌کنیم هشدار عراقچی درباره «اشتباه بزرگ» اروپا اتهام‌زنی ترامپ به آفریقای جنوبی در کاخ سفید سخنگوی وزارت خارجه: دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا روز جمعه در رم برگزار می‌شود
مادورو :

آمریکا نفت ونزوئلا را می‌خواهد

نیکولاس مادورو دولت آمریکا را به تلاش برای ایجاد بحران‌ و تنش با هدف آغاز جنگ در آمریکای لاتین متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 27
کد خبر: ۵۶۰۴

به گزارش راهبردمعاصر ، رئیس‌جمهوری ونزوئلا گفت: هر چیزی که دولت آمریکا انجام داده است، محکوم به شکست بوده است. آنها برای ایجاد بحرانی ساختگی تلاش می‌کنند تا تشدید سیاسی و اقدام نظامی در ونزوئلا را توجیه کنند تا جنگ را به آمریکای لاتین بیاورد.

مادورو همچنین با محکوم کردن نشست اخیر گروه لیما در کلمبیا آن را بخشی از آن سیاست برای تشکیل دولت موازی در ونزوئلا دانست و تاکید کرد: آمریکا نفت ونزوئلا را می‌خواهد و حاضر است برای آن نفت وارد جنگ شود.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا همچنین به ای‌بی‌سی نیوز گفت، دونالد ترامپ باید سیاست خودش در قبال ونزوئلا را اصلاح کند. مادورو افزود: ونزوئلا حق این را دارد که در صلح باشد. ونزوئلا نهادهای قانونی دارد. من، به عنوان رئیس‌جمهوری ونزوئلا برای گفت‌وگوی مستقیم با دولت شما و شما، همانند دو آمریکایی، آماده‌ام. ما از آمریکای جنوبی هستیم و شما از آمریکای شمالی. به دنبال راهکارهای قرن بیست و یکم باشید نه راهکارهای جنگ سرد. جنگ سرد باید در گذشته باقی بماند.

موج

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار