کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

وقوع چند انفجار بر سر کاروان نظامی آمریکا در عراق

رسانه‌ها و منابع خبری از وقوع چند انفجار بر سر راه کاروان نظامی آمریکا در شمال بغداد، پایتخت عراق خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 23
کد خبر: ۵۶۰۵۷

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌ها و منابع خبری از وقوع انفجار بر سر راه کاروان نظامی آمریکا در شمال بغداد، پایتخت عراق خبر دادند.

 

شبکه العربیه عربستان سعودی شامگاه یکشنبه گزارش داد که کاروان نظامی مذکور حین عبور هدف انفجار قرار گرفته است.

 

با این حال، کانال خبری «صابرین» در تلگرام با تأیید حمله به این کاروان، از چند انفجار خبر داد و گفت که انفجار امشب در مسیر کاروان آمریکایی به وسیله «خودروی بمب‌گذاری شده» بود.

 

بر اساس این گزارش، کاروان نظامی حین عبور از خیابان «التاجی» هدف قرار گرفته است. پایگاه هوایی التاجی عراق که در ۶۰ کیلومتری شمال بغداد قرار دارد، طی هفته‌های اخیر هدف حملات راکتی قرار گرفته بود.

 

این پایگاه میزبان نظامیان آمریکا و سایر کشورهای عضو ائتلاف به اصلاح ضد داعش به رهبری واشنگتن بوده و امروز یکشنبه این پایگاه را مجبور شده‌اند به نیروهای عراقی تحویل دهند.

 

منابع آگاه عراقی می‌گویند، کاروان نظامی آمریکایی حین خروج از این پایگاه برای انتقال به جای دیگر هدف قرار گرفته است.

کلمات کلیدی: آمریکا عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار