بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

جلوگیری پلیس عراق از ورود عزاداران به کربلا تا ۱۳ محرم

سخنگوی فرماندهی پلیس کربلا روز یکشنبه اعلام کرد که در راستای دستورالعمل کمیته عالی بحران سلامت و امنیت ملی از ورود افراد غیربومی استان برای انجام آیین های عزاداری تا ۱۳ محرم جلوگیری خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 23
کد خبر: ۵۶۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر «علاء الغانمی» در اظهاراتی خبری گفت که پلیس کربلا از ترس اجتماع های بزرگ در عزاداری ها و با هدف جلوگیری از همه گیری ویروس کرونا اجازه ورود به افراد خارج از استان را نخواهد داد.

 

وی ادامه داد به همین منظور تا روز ۱۳ محرم همه ورودی های این استان به روی افراد غیر بومی بسته است.

 

الغانمی افزود که پلیس کربلا به هیچ فرد خارج از استان اجازه نخواهد داد وارد کربلا شود.

 

سخنگوی پلیس کربلا از شهروندان عراقی خواست تا به منظور حفظ سلامتی خود در مقابل ویروس کرونا پلیس را در اتخاذ این تصمیم درک کنند.

 

مسوولان کربلا از اوایل مرداد گذشته با توجه به بحران شیوع «ویروس کرونا» و به منظور جلوگیری از انتشار گسترده آن اقدام به اعمال ممنوعیت ورود به استان کردند.

 

بر اساس تصمیم استاندار و رئیس کمیته بحران استان، ورود به کربلا برای مسافران و زائران تا ۱۳ محرم ممنوع اعلام شد.

 

«نصیف الخطابی» گفت که این تصمیم در پی فتوای آیت الله «سید علی سیستانی» مرجعیت عالی دینی عراق و در راستای حفظ جان و ایمنی شهروندان به ویژه با شدت گرفتن ابتلا به ویروس کرونا در عراق اجرایی شده است.

 

روند ابتلا به کرونا در عراق از تعطیلات عید فطر به بعد جهش فزاینده داشته و از حدود ۱۰۰ مورد روزانه اکنون به بیش از جهار هزار مورد افزایش یافته است.

 

آمار ابتلا به کرونا در این کشور روز گذشته از ۲۰۰ هزار نفر گذر کرد و میر و میرها نیز تاکنون حدود ۶ هزار مورد گزارش شده است.

 

ایرنا

کلمات کلیدی: عراق کربلا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار