جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

رایزنی بغداد و قاهره برای احداث کارخانه های مشترک تسلیحات

رایزنی بغداد و قاهره برای احداث کارخانه های مشترک تسلیحات وزیر مشاور تولیدات جنگی مصر و سفیر عراق در قاهره درباره همکاری درباره اجرای پروژٰه‌های صنعتی بزرگ در دو بخش نظامی و غیرنظامی رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 25
کد خبر: ۵۶۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر «محمد احمد مرسی» وزیر مشاور تولیدات جنگی مصر در دیدار با «احمد نایف الدلیمی» سفیر عراق در قاهره و هیأت همراهش در مقر دبیرخانه این وزارتخانه درباره ایجاد کارخانه‌های مشترک تسلیحات گفت‌وگو کرد.

 

به نوشته پایگاه خبری «المعلومه» وی در این دیدار تصریح کرد که کشورش به افتتاح پروژه‌های صنعتی بزرگ ( در بخش صنایع دفاعی و صنایع غیرنظامی) تمایل دارد.

 

«محمد عید بکر»سخنگوی رسمی و مشاور اطلاع‌رسانی وزیر مشاور تولیدات جنگی مصر گفت که در این دیدار بر عمق روابط میان دو کشور مصر و عراق که به اهمیت همکاری میان شرکت‌های تولیدی نظامی مصر و شرکت‌های عراقی برادر در بخش صنایع نظامی و غیرنظامی تحکیم می‌بخشد، تاکید شد.

 

بنا بر این گزارش، مرسی در این دیدار بر اهمیت تقویت مشارکت راهبردی در راستای منافع دو طرف تاکید کرد و گفت که وزارت تولیدات جنگی تلاش می‌کند تا از کلیه امکانات صنعتی، تکنولوژیک و انسانی خود برای مشارکت در بازسازی عراق از طریق شرکت در اجرای پروژه‌های بزرگ صنعتی چه در بخش صنایع دفاعی و چه غیرنظامی استفاده کند.

 

در مقابل، سفری عراق در قاهره نیز به مرسی، انتصاب او برای این پست را تبریک گفت و از ایفای نقش وزارت تولیدات جنگی مصر برای جهش صنایع جنگی و غیرنظامی تقدیر کرد و گفت: مصر با پتانسیل‌هایی که دارد عامل اصلی و مهمی در مشارکت در بازسازی عراق در دو بخش نظامی و مدنی محسوب می‌شود.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار