رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است

ظریف: پامپئوی یاغی از نقض قوانین کشورش هم ابا ندارد

وزیر خارجه ایران در واکنش به اظهارات وزیر خارجه آمریکا در کنار نتانیاهو درباره فروش تجهیزات نظامی به امارات، گفت پامپئوی یاغی کنار تهدید هسته‌ای شماره یک جهان از تمایل خود برای سرازیر کردن سلاح‌های آمریکایی بیشتر به منطقه می‌گوید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 24
کد خبر: ۵۶۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر  «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه کشورمان امروز (دوشنبه) در توییتی به صحبت‌های ضد ایرانی «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا در دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی و ابراز تمایل وی برای فروش تجهیزات نظامی به امارات واکنش نشان داد. 

 

وی در این باره نوشت: پامپئوی یاغی هیچ ابایی از نقض قوانین کشور خودش ندارد. در حالی که کنار تهدید هسته‌ای شماره یک جهان ایستاده، از تمایل خود برای سرازیر کردن سلاح‌های آمریکایی بیشتر به منطقه ما می‌گوید--همه اینها در حالی است که تلاش می‌کند مانع عادی‌سازی قانونی همکاری دفاعی ایران با جهان شود.

 

ظریف در این توییت به مقاله روزنامه «نیویورک تایمز» در خصوص تلاش دولت ترامپ برای دور زدن معاهده کنترل تسلیحات به منظور فروش پهپادهای مسلح بزرگ به کشورهای منطقه و همچنین اظهارات امروز پامپئو مبنی بر تلاش آمریکا برای فروش تجهیزات نظامی به امارات برای آنچه دفاع از خود در مقابل ایران خوانده ضمن توجه به برتری کیفی نظامی رژیم صهیونیستی، اشاره کرده است.

 

وزیر خارجه آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز بعد از ملاقات با یکدیگر، در یک کنفرانس خبری مشترک شرکت کردند و در آن بنیامین نتانیاهو از مواضع ضد ایرانی دولت «دونالد ترامپ» تمجید کرد. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سپس به موضوع توافق اخیر این رژیم با امارات عربی متحده برای عادی سازی روابط اشاره و از مواضع دولت ترامپ در این خصوص هم تشکر کرد.

 

وزیر خارجه آمریکا هم در ادعایی گفت که واشنگتن می‌تواند بعد از انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ از تمدید تحریم تسلیحاتی ایران اطمینان حاصل کند.

 

پامپئو درباره اظهارات نتانیاهو در خصوص فروش جنگنده‌های «اف-۳۵» به امارات هم گفت: «نخست‌وزیر درباره تعهدات امنیتی ما به (اسرائیل) صحبت کرد، ایالات متحده قانونا متعهد است که برتری کیفی نظامی اسرائیل را حفظ کند و ما به التزام به این تعهد ادامه می‌دهیم».

 

وزیر خارجه آمریکا افزود: «ما روابط بیست و چند ساله امنیتی با امارات عربی متحده هم داریم و به آنها کمکهای فنی و نظامی داده‌ایم و حالا به بازنگری در این فرایند ادامه می‌دهیم و به اطمینان از این موضوع که به آنها تجهیزات مورد نیازشان برای ایجاد امنیت در برابر تهدید جمهوری اسلامی ایران بدهیم، ادامه خواهیم داد، ما قویا به این موضوع متعهد هستیم و این کار را به نحوی انجام می‌دهیم که تعهدمان به اسرائیل را هم حفظ کند، من اطمینان دارم که تحقق هر دوی این هدف‌ها، امکان پذیر است».

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر