سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند

تشکیل صندوق ۳۰هزارمیلیاردی برای بازارگردانی معدنی ها در بورس

قائم مقام ایمیدرو گفت: در نظر داریم برای بازارگردانی و حفظ و ثبات سرمایه های ایمیدرو در بورس، یک صندوق مشترک با سرمایه ۳۰ هزار میلیارد تومان تشکیل دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 26
کد خبر: ۵۶۴۳۱

به گزارش راهبرد معاصر عباس نعیمی در نشست با مدیران مالی شرکت‌های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی، از الزام به افزایش سرمایه شرکت‌های بخش معدن و صنایع معدنی وابسته به این سازمان حداکثر تا ۲ ماه آینده خبر داد و اظهار داشت: با توجه به روند حمایتی شرکت‌های بورسی و حفظ اعتماد عمومی، انتظار داریم تا پایان امسال، روند شاخص بورس رشد مناسبی داشته باشد.

 

وی ادامه داد: با مشارکت شرکت‌های بخش معدن و صنایع معدنی، در نظر داریم برای بازارگردانی و حفظ و ثبات سرمایه‌های ایمیدرو در بورس، یک صندوق مشترک با سرمایه ۳۰ هزار میلیارد تومان تشکیل دهیم.

 

ایجاد کمیته دائمی در ایمیدرو برای حفظ سرمایه شرکت‌ها

قائم مقام ایمیدرو با اشاره به ایجاد یک کمیته دائمی در ایمیدرو با حضور شرکت‌های بزرگ معدن و صنایع معدنی در حوزه بورس، تصریح کرد: این کمیته، در صورت افت بیش از ۱۰ درصدی ارزش بازار گروه، جلسات فوق العاده تشکیل خواهد داد.

وی ادامه داد: باید کیفیت اطلاع رسانی در زمینه وضعیت عملکرد و چشم انداز سودآوری بنگاه‌ها در کدال بهبود یابد.

 

تغییر روند شاخص بورس با حمایت‌ها

نعیمی با اشاره به روند شاخص بورس طی امسال، گفت: این روند در تاریخ ۳۱ خرداد ۹۹ با یک میلیون و ۲۷۰ هزار واحد، رکورد جدیدی ثبت کرد و این رشد شتابان در تاریخ ۲۰ مرداد ۹۹ به اوج خود یعنی ۲ میلیون و ۷۸ هزار واحد رسید.

وی ادامه داد: اما از ۲۱ مرداد، این شاخص شروع به سقوط کرد. حمایت نخست ایمیدرو در یک میلیون و ۸۰۰ هزار واحد، مؤثر نبود. اما حمایت قوی دوم در محدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد، روند را تغییر داد و شاخص بورس برگشت و رو به افزایش گذاشت.

گفتنی است، در این نشست، مسئولان مالی شرکت‌های فولاد مبارکه، فولاهرمزگان، مس، گل گهر، چادرملو و فولاد خراسان حضور داشتند و در آن، تصمیم‌های لازم برای تداوم حمایت‌های شرکت‌های بخش معدن و صنایع معدنی از بورس اتخاذ شد.

 

مهر

کلمات کلیدی: عباس نعیمی بورس
ارسال نظر
آخرین اخبار