دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

اشک شوق بر چشمان سید حسن نصر‌الله جاری شد

دبیرکل حزب‌الله لبنان اظهار کرد با دیدن تصویر دیدار رئیس‌جمهور سوریه با رهبر انقلاب اسلامی ایران در تهران، اشک از چشمانش جاری شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 27
کد خبر: ۵۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر ، سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان، با استقبال از سفر کوتاه بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، به تهران اظهار کردند که با دیدن تصویر دیدار رهبر انقلاب با اسد، اشک از چشمانش جاری شده است.

 

وی که به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س)، با هیئت‌هایی از زنان حزب الله ملاقات می‌کرد، در واکنش به سفر کوتاه رئیس جمهور سوریه به ایران و دیدار با رهبر انقلاب اعلام کرد: با دیدن تصویر ملاقات رهبر انقلاب اسلامی ایران با بشار اسد اشک از چشمانم جاری شد.

 

دبیر کل حزب الله لبنان در این دیدار که ماهیتی دینی داشت، همچنین به برخی از تلاش‌ها برای محاصره کردن حزب الله از طریق وضع تحریم‌های متعدد علیه این جنبش اشاره کرد. وی در این باره گفت: عنوان نخست جنگ کنونی فقیر ساختن، گرسنه نگه داشتن و محاصره مالی برای تحت فشار قراردادن ماهیت مقاومت است.

 

سید حسن نصرالله هدف از این کار را تضعیف کردن حزب‌الله با نیت تسلط بر آن اعلام کرد و گفت: ما باید برای به چالش کشاندن آن‌ها اراده داشته باشیم.

 

شایان ذکر است، دیدار صمیمانه دوشنبه شب رهبر انقلاب اسلامی با رئیس جمهور سوریه پس از هشت سال جنگ خانمان‌سوز در این کشور واکنش‌های بسیاری را در سطح جهانی به دنبال داشت.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده