تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است

اشک شوق بر چشمان سید حسن نصر‌الله جاری شد

دبیرکل حزب‌الله لبنان اظهار کرد با دیدن تصویر دیدار رئیس‌جمهور سوریه با رهبر انقلاب اسلامی ایران در تهران، اشک از چشمانش جاری شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 27
کد خبر: ۵۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر ، سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان، با استقبال از سفر کوتاه بشار اسد، رئیس جمهور سوریه، به تهران اظهار کردند که با دیدن تصویر دیدار رهبر انقلاب با اسد، اشک از چشمانش جاری شده است.

 

وی که به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س)، با هیئت‌هایی از زنان حزب الله ملاقات می‌کرد، در واکنش به سفر کوتاه رئیس جمهور سوریه به ایران و دیدار با رهبر انقلاب اعلام کرد: با دیدن تصویر ملاقات رهبر انقلاب اسلامی ایران با بشار اسد اشک از چشمانم جاری شد.

 

دبیر کل حزب الله لبنان در این دیدار که ماهیتی دینی داشت، همچنین به برخی از تلاش‌ها برای محاصره کردن حزب الله از طریق وضع تحریم‌های متعدد علیه این جنبش اشاره کرد. وی در این باره گفت: عنوان نخست جنگ کنونی فقیر ساختن، گرسنه نگه داشتن و محاصره مالی برای تحت فشار قراردادن ماهیت مقاومت است.

 

سید حسن نصرالله هدف از این کار را تضعیف کردن حزب‌الله با نیت تسلط بر آن اعلام کرد و گفت: ما باید برای به چالش کشاندن آن‌ها اراده داشته باشیم.

 

شایان ذکر است، دیدار صمیمانه دوشنبه شب رهبر انقلاب اسلامی با رئیس جمهور سوریه پس از هشت سال جنگ خانمان‌سوز در این کشور واکنش‌های بسیاری را در سطح جهانی به دنبال داشت.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار