تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است

آلمان ممنوعیت شاخه سیاسی حزب‌الله را نپذیرفت

«جروزالم پست» نوشت برلین درخواست رژیم صهیونیستی و آمریکا مبنی بر ممنوع کردن فعالیت شاخه سیاسی حزب‌الله لبنان در آلمان را رد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 03
کد خبر: ۵۸۵۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» نوشت دولت آلمان درخواست رژیم صهیونیستی و آمریکا مبنی بر ممنوعیت فعالیت شاخه سیاسی حزب‌الله لبنان را نپذیرفته است.

پایگاه اینترنتی این روزنامه چاپ فلسطین اشغالی در گزارشی نوشت بعد از اقدام هفته گذشته انگلیس در قرار دادن نام همه شاخه‌های حزب الله لبنان در فهرست سازمان‌های تروریستی، دولت آلمان از ممنوعیت شاخه سیاسی این سازمان شیعه لبنانی امتناع کرده است.

سخنگوی وزارت کشور آلمان در این خصوص به روزنامه جروزام پست گفت این وزارتخانه درباره اقدام‌های اخیر در زمینه ممنوع ساختن کلیت گروه حزب الله، اظهارنظری نمی‌کند. جروزام پست همچنین اشاره کرد در حالی که اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۳ شاخه نظامی حزب الله لبنان را تحریم کرد، وزارت کشور آلمان از سال ۲۰۰۸ در پاسخ به سوال این روزنامه درباره برنامه‌های دولت آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان برای ممنوعیت همه شاخه‌های حزب الله پاسخ مشابهی در این زمینه داده است.
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار