تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

مرادی: جامعه بین الملل برای ادعاهای آمریکا اهمیتی قائل نیست

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که ترامپ خود ناقض قواعد بین المللی بوده وامروز دیگر جامعه جهانی برای ادعاهای او اهمیتی قائل نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر احمد مرادی  با بیان این که درخواست آمریکایی‌ها برای فعال سازی مکانیزم ماشه غیر قانونی است، اظهار کرد: امروز دیگر تمام جهانیان می‌دانند که آمریکا چنین ادعاهایی را از روی خودخواهی مطرح می‌کند و به جای تکیه بر عقل و منطق و توجه به قوانین و اصول بین المللی راه دیگری را پیش گرفته است، به همین دلیل جامعه بین الملل دیگر سیاست‌های آمریکایی‌ها را قبول ندارد.

وی در ادامه تصریح کرد: آمریکا با مطرح کردن فعال سازی مکانیزم ماشه نیز پاسخ مناسبی را از سایر کشورهای دنیا گرفت. این آمریکا بود که یک جانبه برجام را زیرپا گذاشت اما ایران در چارچوب برجام عمل کرد و حتی اخلاق را نیز رعایت کرد. امروز ایران کشوری قدرتمند است و آمریکا این حق را ندارد که دیگر در خصوص برجام اظهار نظر کرده و یا از امتیازات آن استفاده کند. چرا که خودش اولین کشوری بود که برجام را زیر پا گذاشت.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همه کشورهای دنیا شاهد بدعهدی آمریکا بودند. امروز ایران می‌تواند فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای خود را انجام دهد چرا که این حق ایران است و خواست مردم است مجلس و دولت نیز باید به این موضوع توجه داشته باشند.

مرادی در پایان تاکید کرد: ایران در چارچوب برجام به تعهدات خود عمل کرد اما در نهایت با بدعهدی مواجه شد. اکنون میان کشیدن چنین ادعاهایی از سوی آمریکایی‌ها که خود ناقض برجام بوده‌اند در جامعه بین الملل پذیرفته شده نیست.

 

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر