رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو

مرادی: جامعه بین الملل برای ادعاهای آمریکا اهمیتی قائل نیست

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که ترامپ خود ناقض قواعد بین المللی بوده وامروز دیگر جامعه جهانی برای ادعاهای او اهمیتی قائل نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر احمد مرادی  با بیان این که درخواست آمریکایی‌ها برای فعال سازی مکانیزم ماشه غیر قانونی است، اظهار کرد: امروز دیگر تمام جهانیان می‌دانند که آمریکا چنین ادعاهایی را از روی خودخواهی مطرح می‌کند و به جای تکیه بر عقل و منطق و توجه به قوانین و اصول بین المللی راه دیگری را پیش گرفته است، به همین دلیل جامعه بین الملل دیگر سیاست‌های آمریکایی‌ها را قبول ندارد.

وی در ادامه تصریح کرد: آمریکا با مطرح کردن فعال سازی مکانیزم ماشه نیز پاسخ مناسبی را از سایر کشورهای دنیا گرفت. این آمریکا بود که یک جانبه برجام را زیرپا گذاشت اما ایران در چارچوب برجام عمل کرد و حتی اخلاق را نیز رعایت کرد. امروز ایران کشوری قدرتمند است و آمریکا این حق را ندارد که دیگر در خصوص برجام اظهار نظر کرده و یا از امتیازات آن استفاده کند. چرا که خودش اولین کشوری بود که برجام را زیر پا گذاشت.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همه کشورهای دنیا شاهد بدعهدی آمریکا بودند. امروز ایران می‌تواند فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای خود را انجام دهد چرا که این حق ایران است و خواست مردم است مجلس و دولت نیز باید به این موضوع توجه داشته باشند.

مرادی در پایان تاکید کرد: ایران در چارچوب برجام به تعهدات خود عمل کرد اما در نهایت با بدعهدی مواجه شد. اکنون میان کشیدن چنین ادعاهایی از سوی آمریکایی‌ها که خود ناقض برجام بوده‌اند در جامعه بین الملل پذیرفته شده نیست.

 

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار