عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

جزئیات اولین پرواز پهپاد القسام بر فراز وزارت جنگ رژیم صهیونیستی

گردان‌های «القسام» شاخه نظامی حماس در سالروز پرواز اولین پهپاد مقاومت بر فراز وزارت جنگ رژیم صهیونیستی بیانیه‌ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۲۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 14
کد خبر: ۵۰۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، در چنین روزی (۱۴ ژوئن) در جنگ ۵۱ روزه سال ۲۰۱۴ میان فلسطین و رژیم صهیونیستی، گردان‌های «القسام» شاخه نظامی حماس موفق شد اولین پهپاد فلسطینی را بر فراز وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به پرواز درآورد.

 

بر اساس گزارش شبکه «القدس»، شاخه نظامی حماس به همین بهانه در بیانیه‌ای برای اولین بار جزئیاتی از این پهپاد منتشر و اعلام کرد، «ابابیل ۱» را گردان‌های القسام ساخت و این پهپاد مأموریت‌های شناسایی بسیاری انجام داد تا جایی که به وزارت جنگ اسرائیل در تل‌‎آویو رسید و علاوه بر آن مأموریتی جهادی نیز انجام داد.

 

القسام افزود، پهپاد ابابیل ۱ در یک پرواز خود مأموریتی مشخص بر فراز ساختمان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تل‌آویو انجام داده ، جایی که حمله به غزه از آنجا رهبری می‌شد.

 

شاخه نظامی حماس در سال ۲۰۱۴ گفته بود که پهپاد ابابیل دارای سه قابلیت شناسایی، هجومی و هجومی-انتحاری است.

 

پهپادهای القسام در سال ۲۰۱۴ باعث غافلگیری و سردرگمی فرماندهان رژیم صهیونیستی شده بود.

 

چند سال بعد که مهندس تونسی «محمد الزواری» به دست عوامل موساد در تونس ترور شد، مشخص شد که وی یکی از کسانی بوده که در پروژه ساخت پهپاد ابابیل مشارکت داشته است.

 

رژیم صهیونیستی در هشت ژوئیه ۲۰۱۴ یکی از خشن‌ترین جنگ‌های خود علیه نوار غزه را آغاز کرد و طی ۵۱ روز حمله حدود ۲۵۰۰ فلسطینی را به شهادت رساند؛ همچنین یازده هزار واحد مسکونی را به صورت کلی و ۱۶۲ هزار واحد را به صورت جزئی تخریب کرد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار