مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست

واهمه رژیم صهیونیستی به شدت از واکنش حزب الله

سخنگوی کمیته های مقاومت فلسطین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از پاسخ آتی حزب الله در واکنش به شهادت یکی از نیروهایش توسط صهیونیستها به شدت ترس و واهمه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 29
کد خبر: ۵۶۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر ابومجاهد سخنگوی کمیته‌های مقاومت فلسطین در گفتگو با المیادین اظهار داشت: رژیم صهیونیستی از پاسخ آتی حزب الله ابومجاهد در واکنش به شهادت یکی از نیروهایش توسط صهیونیست‌ها به شدت ترس و واهمه دارد.

 

وی با بیان این مطلب افزود: مقاومت فلسطین و حزب الله پیشرفت‌های بسیاری در روش‌های مقاومت خود داشته‌اند و تمامی تحرکات اشغالگران و تلاش‌های فریبکارانه آنها برای مقاومت اسلامی آشکار شده است.

 

ابومجاهد در ادامه گفت: مقاومت از نحوه تفکر ارتش رژیم صهیونیستی در مرزهای فلسطین اشغالی آگاه است و این رژیم از واکنش آتی حزب الله به شدت ترس و واهمه دارد.

 

گفتنی است چندی پیش در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به نزدیکی دمشق، یکی از نیروهای حزب‌الله کشته شد. پس از این حادثه، نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی از ترس واکنش حزب‌الله به حالت آماده‌باش درآمدند.

 

وحشت صهیونیست ها از واکنش حزب‌الله به حدی رسید که مردادماه منابع خبری از پیام رژیم صهیونیستی به حزب الله لبنان خبر دادند که در آن مقامات تل آویو از حزب‌الله خواستند تا واکنشی به شهادت یکی از اعضای خود در سوریه نشان ندهد.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار