هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان

تلاش «مسی» و «نیمار» برای هم تیمی شدن

«لیونل مسی» و «نیمار» در تلاش برای هم تیمی شدن هستند. این ۲ ستاره فوتبال جهان پیش از این در بارسلونا دوران درخشانی در کنار یکدیگر داشتند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر پس از اینکه مسی چند روز قبل به سران باشگاه بارسلونا اعلام کرد قصد جدایی از جمع کاتالان‌ها را دارد، نام چند باشگاه بزرگ برای حضور این ستاره آرژانتینی مطرح شد. بارسلونا پس از شکست سنگین هشت بر دو مقابل بایرن‌مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا، دستخوش تغییرات زیادی شده است.

منچسترسیتی، منچستریونایتد، اینتر و پاری‌سن‌ژرمن باشگاه‌های هستند که رسانه‌های اروپایی معتقدند، بهترین بازیکن جهان بزودی راهی یکی از آنها خواهد شد.

در این بین شانس سیتی بیشتر است و حتی شنیده می‌شود مسی با «پپ گواردیولا» سرمربی این تیم ساعت‌ها برای حضور در سیتی صحبت کرده است. مسی و پپ، دوران درخشانی در بارسلونا داشتند.

حتی کاپیتان تیم ملی آرژانتین از پپ و سران سیتی خواسته است تا در صورت امکان «نیمار» را جذب کنند.

این درحالی است که نیمار هم روز گذشته به وضوح از مدیران پاری‌سن‌ژرمن خواست تا مسی را به پاریس آورده و اجازه انتقال او به تیم دیگری را ندهند.

این ۲ ستاره فوتبال جهان، دوران درخشانی را کنار یکدیگر در بارسلونا داشته و تمامی جام‌های موجود را فتح کردند.

 

ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده