آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

چرا ترک فعل زنگنه و آخوندی باید پیگرد قضایی شود؟

چرا ترک فعل زنگنه و آخوندی باید پیگرد قضایی شود؟ یک نماینده مجلس با اشاره به جزئیاتی از دلایل شکایت جمعی از نمایندگان مجلس از آخوندی و زنگنه گفت: ترک فعل‌ عباس آخوندی در زمان تصدی وزارت راه و شهرسازی و عدول از قانون موجب شد تا مردم امروز با بحران اجاره مسکن و قیمت‌های نجومی مسکن روبه‌رو باشند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر ابوالفضل ابوترابی؛ عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی  با اشاره به دلایل شکایت نمایندگان مجلس از زنگنه وزیر نفت و عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی اظهار کرد: عمده‌ترین و مهم‌ترین دلیل شکایت نمایندگان مجلس از آقایان زنگنه و آخوندی که بیش از 200 تن از نمایندگان آن را امضا کرده‌اند، به دلیل "ترک فعل" بوده است.

وی افزود: متن شکایت از زنگنه و آخوندی تهیه شده است چرا که ترک فعل‌هایی که اینها در زمان تصدی مسئولیت‌شان انجام داده‌‌اند، جزو "حقوق عامه" است حتی طبق قانون نیاز به شکایت نمایندگان نیز ندارد و دادستان به‌عنوان مدعی‌العلموم باید رأسا ورود کند اما ما نیز به‌عنوان نمایندگان مجلس از این دو نفر به دلیل "ترک فعل" شکایت کردیم.

این نماینده مجلس تصریح کرد: ماده 2 قانون مجازات اسلامی می‌‌گوید که "ترک فعل" جُرم محسوب می‌شود و برای آن نیز طبق قانون مجازات تعیین شده است که "کوتاهی در انجام وظایف قانونی"، "اتلاف منابع عمومی و خصوصی" و زیان و خسرانی که وارد می‌کنند، از مصادیق آثار ترک فعل است.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار