با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

هدیه ۴ میلیارد دلاری زنگنه به عربستان!

در حالی که عربستان در حال برداشت از سهم ایران در میادین گازی فرزاد است، وزارت نفت با غفلتی طولانی از این میدان هدیه بزرگی را به عربستان داده است. سعودی‌ها روزانه حدود ۴.۵ میلیون دلار از سهم گاز ایران در این میدان را برداشت می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر برای اینکه بدانید چطور این اتفاق افتاده، این ۴ پاراگراف را بخوانید

پس از روی کار آمدن دولت روحانی و با تصمیم زنگنه در تغییر کارفرمایی طرح توسعه میادین فرزاد الف و ب، عملا توسعه این میدان در رفت‌وبرگشت‌های کارفرمایان، تا امروز تعطیل شد. حالا وزیر نفت از انعقاد قراردادهای جدید طرح توسعه میادین فرزاد در هفته‌های آینده خبر می‌دهد اما حرفی از این خسارت‌ها به میان نمی‌آید.

نکته جالب توجه اینکه در آن سوی مرز، کشور عربستان از سال ۲۰۱۶ بهره‌برداری از میدان فرزاد را آغاز کرده و روزانه معادل ۳۸ میلیون متر مکعب گاز تولید می‌کند.

اگر روند توسعه این میادین در ایران با تصمیمات ناگهانی زنگنه متوقف نمی‌شد، سال ۹۷ بهره‌برداری از این میادین می‌توانست آغاز شود و ایران نیز می‌توانست دستکم معادل حجم گاز تولیدی عربستان را برداشت کند؛ و بدتر آنکه ظرفیت تولید از این میادین حدود ۹۰ میلیون متر مکعب در روز برآورد می‌شود.

تاکنون و بعد از گذشت ۲.۵ سال، میزان خسارتی که به کشور وارد شده رقمی معادل ۴ میلیارد دلار بوده و هر روز تاخیر نیز حدود ۴.۵ میلیون دلار به مجموع خسارت اضافه می‌کند.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار