قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

ترامپ: ایوانکا لایق ریاست جمهوری آمریکاست

ترامپ: ایوانکا لایق ریاست جمهوری آمریکاست ترامپ در جمع هوادارن خود گفت: می‌دانید، من هم میخواهم که نخستین زن رئیس جمهوری در آمریکا را ببینم، اما نمی‌خواهم فردی که لایق نیست را ببینم، همگان می‌گویند «ما ایوانکا» را می‌خواهیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 29
کد خبر: ۵۶۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های آمریکایی گزارش می‌دهند که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا شب گذشته (جمعه) در جمع هوادارانش با تاختن بر اردوگاه دموکرات‌ها، «کاملا هریس» (Kamala Harris) سناتور سیاهپوست ایالت کالیفرنیا و معاون جو بایدن در کارزار انتخاباتی ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را مورد نکوهش قرار داد و دختر خود «ایوانکا» را شایسته و لایق سمت ریاست جمهوری آمریکا به عنوان نخستین زن آمریکایی دانست.

به گزارش روز شنبه ایرنا، تارنمای خبری «هیل» (TheHill) و شبکه خبری سی ان ان با انتشار این خبر گزارش دادند که ترامپ البته از دیدن نخستین زن آمریکایی به عنوان رئیس جمهوری آمریکا حمایت می‌کند.

هیل در خبر خود نوشت: ترامپ شب گذشته در میان هواداران خود گفت که وی از نخستین زن به عنوان رئیس جمهوری آمریکا حمایت می‌کند، اما بلادرنگ منظور خود را روشن ساخت.

شبکه خبری سی ان ان نیز دراین باره نوشت: ترامپ درجمع هواداران خود در «لندندری» (Londonderry) ایالت نیوهمپشایر گفت که کاملا هریس به اندازه کافی لایق نامزدی پست معاونت ریاست جمهوری آمریکا نیست، اما وی به ایوانکا ترامپ، دختر و مشاور خود در کاخ سفید، اشاره کرد که بهتر بود وی نامزد چنین پستی می‌شد؛ بنابراین گزارش، ترامپ در جمع هوادارن خود گفت: می‌دانید، من هم میخواهم که نخستین زن رئیس جمهوری در آمریکا را ببینم، اما نمی‌خواهم فردی که لایق نیست را ببینم، همگان می‌گویند «ما ایوانکا» را می‌خواهیم.

این گزارش می‌افزاید: ترامپ در جریان این همایش عملکرد ضعیف هریس در جریان کارزار مقدماتی حزب دموکرات در نیوهمپشایر را مورد تمسخر قرار داد.

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه و با تمسخر هریس افزود: و این فرد (کاملا هریس) قرار است که احتمالا رئیس جمهور شما شود، اینطور فکر نمی‌کنم، من نیز می‌خواهم نخستین زن به عنوان رئیس جمهور آمریکا را ببینم، اما نه زنی که اینگونه عمل می‌کند به این جایگاه برسد، چراکه وی لایق نیست.

کاملا هریس نخستین زن سیاهپوستی که در جریان همایش اصلی حزب دموکرات معاونت جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را پذیرفت وی از سال ۲۰۱۷ میلادی سناتور ایالت کالیفرنیا بوده و تا پیش از آن نیز به عنوان دادستان کل این ایالت در حوزه سانفرانسیسکو مشغول به کار بود.

کلمات کلیدی: ایوانکا ترامپ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار