موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

افشاگران مجازی تجاوز یک قدم به پیش | ابتکار: گزارشی از موضوع تجاوزها به دولت ارائه شده است

افشاگران مجازی تجاوز یک قدم به پیش | ابتکار: گزارشی از موضوع تجاوزها به دولت ارائه شده است معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: تلاش کرده ایم گزارشی مستند از موضوع تجاوز تهیه کنیم و گزارش موجود در این موضوع را نیز در کمیسیون لوایح ارائه دادیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 29
کد خبر: ۵۶۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر معصومه ابتکار گفت: از تلاش های ما در دولت دوازدهم با همکاری وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، توان افزایی دختران دانش آموز بوده است. بخشی از مهارت های زندگی و ارتباطی به آشنایی دانش آموزان به حقوق خود، آشنایی آنها با فیزیولوژی بدن و آشنایی به مخاطرات و صدمات برمی گردد.

 

او ادامه داد: متاسفانه دانش آموزان و دانشجویان به اطلاعات غلط دسترسی دارند، در فضاهای مجازی اطلاعات غلط و شاید ذهنیت ها نادرست زیاد است و دسترسی به اطلاعات خوب و آموزش درست، کم است و  این زمینه را برای خشونت و آزارو اذیت های جنسی فراهم می کند. معاون زنان ریاست جمهوری کاملا روی این موضوع، ورود کرده است امیدوارم شورای عالی انقلاب فرهنگی هم در این مساله، ورود درستی داشته باشد.

 

ابتکار مطرح کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در این رابطه طرحی را در دست داشت و روی این موضوع هم کار کرده است. امیدواریم به نتیجه خوبی با همکاری وزارت آموزش و پرورش برسد و همچنین امیدواریم تا پایان دولت به نتیجه برسد.

 

برای لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت ۲۶ جلسه برگزار شده

او اضافه کرد: از طرفی لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت هم وجود دارد که ۲۶ جلسه تا الان برگزار شده و خیلی جامع به بحث خشونت علیه زنان از جمله خشونت جنسی، می پردازد. امیدواریم هر چه سریعتر از دولت به مجلس برود و راهگشا باشد.

 

معاون رییس جمهور گفت: مساله بعد علاوه بر آگاهی بخشی، ساز و کارهای نهادینه و بازدارنده است، مانند مراکز مداخله در بحران های اجتماعی و اورژانس اجتماعی که خیلی می تواند کمک کننده و بازدارنده باشد. یعنی فرد خاطی در این موارد، احساس امنیت می کند و فکر می کند که در یک حاشیه امن، برای کار خود قرار دارد و این حاشیه امن، باید از بین برود و فرد خاطی باید متوجه شود که هیچ حاشیه امنی، وجود ندارد.

 

او گفت: باید قوه قضاییه هم به این موضوع ورود کند. اینکه دختران ما با یک جدیت و شدت موضوع را مطرح می کنند گرچه خیلی دردناک است ولی خیلی، ارزش دارد. باید قوه قضاییه با متجاوزین شدیداً برخورد کند. در لایحه تامین امنیت، به فضای امن و مستقل برای رسیدگی به این موضوع می پردازد.

 

او در پاسخ به این که آیا گزارش یک مجموعه تصویری درباره آزار جنسی را تماشا کرده اید، گفت: تلاش کردیم در دولت گزارشی، راجع به این موضوع تهیه و رسیدگی کنیم و گزارش مربوط به این مجموعه را در کمیسیون لوایح ارائه دادیم. این گزارش پس زمینه ذهنی درستی در ارتباط با نوع آزارهایی که ما با آنها سر و کار داریم، بود.  همه تلاش هایی که می توانستیم برای این مساله انجام بدهیم را، انجام دادیم.

همشهری
کلمات کلیدی: معصومه ابتکار
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار