عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

اولین دیدار داماد ترامپ با بن سلمان بعد از رسوایی قتل خاشقچی

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که ولی‌عهد سعودی و مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 28
کد خبر: ۵۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر ، کاخ سفید روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «جرد کوشنر» مشاور رئیس‌جمهور آمریکا با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی روز سه‌شنبه گفت‌وگو داشته و در این دیدار دو طرف درباره افزایش همکاری میان آمریکا و عربستان سعودی و تلاش‌ها برای پیشبرد صلح خاورمیانه رایزنی کردند.

 

این اولین بار پس از رسوایی قتل «جمال خاشقچی» روزنامه نگار سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول است که کوشنر و بن‌سلمان رو در رو با یکدیگر دیدار می‌کنند.

 

کوشنر که مشاور ارشد ترامپ و داماد وی بوده طی هفته جاری سفر به کشورهای مختلف خاورمیانه را در دستور کار دارد تا حمایت آنها از بخش اقتصادی طرح صلح میان اسرائیل و فلسطینیان را جلب کند.

 

کاخ سفید در بیانیه روز چهارشنبه خود خبر داد که به همراه کوشنر، «جیسون گرینبلات» نماینده آمریکا در امور خاورمیانه و «برایان هوک» نمایده ویژه آمریکا در امور ایران با «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان و ولی‌عهد دیدار داشتند.

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار