۸۶ درصد ظرفیت مخزن سد کرج خالی است میانگین نرخ اجاره بها در تهران قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار آمریکا در بازار مبادله امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار

ارسال 1.5 میلیون پیامک مالیاتی به مالکان خانه های خالی

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ۱.۵ میلیون مالک خانه خالی پیامک مالیاتی دریافت کردند، گفت: مالیات خانه های خالی که مالک آنها زیر ۱۸ ساله ها هستند را باید قیم و سرپرست آنها بپردازند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 30
کد خبر: ۵۶۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود محمودزاده معاون امور مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسارزی با اشاره به ارسال پیامک مالیاتی به مالک خانه های خالی ، اظهار داشت که در مرحله اول اطلاعات واحد مسکونی خالی از سکنه به مالک پیامک می شود و این مهلت به مالک داده شده که نسبت به این اطلاعات در صورت نادرست بودن،  در  قالب پیامک برگشت اعتراض خود را ارسال کند.

 

وی ادامه داد: با آغاز به کار سامانه، روزانه متوسط بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار پیامک به مالکان خانه های خالی ارسال شده است و تا الان به تعداد ۱.۵ میلیون پیامک به مالک خانه های خالی رسیده ایم.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: مالکان گروه به گروه پیامک برگشت تایید اطلاعات و یا عدم تایید آن را ارسال می کنند و و برگشت اطلاعات در حال انجام است. پس از انجام این عملیات، اطلاعات پردازش و صحت سنجی خواهند شد.

 

محمودزاده با بیان اینکه هم به مالکان حقیقی و هم حقوقی پیامک ارسال شده است،  گفت: از حقوقی ها به شماره ای که ثبت شده پیامک ارسال می شود که آن شماره می تواند شماره تماس اعضای هیات مدیره یا شماره ثبتی شرکت باشد.

 

وی در پاسخ به این سوال که هنوز ضرایب مالیاتی در مجلس برای مالیات ستانی از خانه های خالی تصویب نشده است و در این شرایط چطور اخذ مالیات از خانه های خالی را آغاز می کنید،اظهار داشت: طبیعتا هر زمانی که ضرایب مالیات بر خانه های خالی در مجلس تصویب شود تاریخ ملاک عمل است و عطف به ما سبق نمی شود. این اقدامات براساس قانون مصوب سال ۹۴ بوده و تا زمانی که مصوبه جدید از مجلس خارج نشود،همه ضرایب براساس قانون قبل خواهد بود.

 

معاون وزیر راه وشهرسازی درباره عدم اتصال  وزارتخانه های نفت و نیرو که اطلاعات انشعابات واحدهای مسکونی  را در اختیار دارند و می توانند ملاک عمل شناسایی خانه های خالی باشند، تاکید کرد: هر کدام از دستگاه ها استانداردهایی در سامانه های خود  دارند که اتصال این سامانه ها به یکدیگر پروسه فنی زمان بری دارد. در حال حاضر در حال مذاکره هستیم که این ارتباط بین دستگاه های مختلف به صورت آنلاین برقرار شود و سامانه ها به یک استاندارد مشترکی برسند تا روزانه این اطلاعات بین دستگاه های مختلف مبادله شود.

 

محمودزاده افزود: البته مراحل شناسایی خانه های خالی انجام شده اما وقتی اطلاعات بیشتر باشد کار راحت تر است. به هر حال  به لحاظ تکلیفی که داشتیم با همین اطلاعات موجود کار را انجام دادیم.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره مالیات ستانی از واحدهای خالی از سکنه که مالک آن ها زیر ۱۸ سال دارند،  گفت: مالیات خانه های خالی که مالک آنها زیر ۱۸ ساله ها هستند را باید قیم و سرپرست آنها بپردازند./ ایلنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار