چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵

رعایت شئونات اسلامی تأمین کننده سلامت جامعه است

رعایت شئونات اسلامی تأمین کننده سلامت جامعه است فرمانده انتظامی تهران پایتخت با تأکید بر اینکه رعایت شئونات اسلامی تأمین کننده سلامت جامعه است، گفت: امر به معروف و نهی از منکر همواره در دستور کار پلیس قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 30
کد خبر: ۵۶۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در حاشیه مجلس عزاداری سید و سالار شهیدان با اشاره به اینکه امام حسین شهید امر به معروف و نهی از منکر هستند و انجام این مهم، تلکیف و واجبی شرعی است که نباید به دست فراموشی سپرده  شود، بیان داشت: امر به معروف و نهی از منکر وظیفه ای شرعی و همگانی است که اگر درست و دقیق انجام شود جامعه از لوث ناهنجاری ها پاک خواهد شد.

 

وی با قدردانی از اقدام شایسته و مناسب ستوان دوم  حامد بامداد در مواجهه با زنی که از حجاب مناسبی برخوردار نبود، گفت: نیروی انتظامی حافظ امنیت اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و... جامعه است و هرگز اجازه نخواهد داد کسی خدشه ای به این مهم وارد کند.

 

رئیس پلیس پایتخت با تاکید بر اینکه رعایت شؤونات اسلامی تضمین کننده سلامت جامعه است، عنوان داشت: فرهنگ مبتذل و نخ نمای غرب از جمله تبلیغ برهنگی و... با شکست مواجه شده است و نتایج شوم بسیاری را برای آنان در پی داشته و هدف آنان برای ترویج فرهنگی منحط خود به قهقرا کشیدن جامعه ما است.

 

وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر همواره در دستور کار پلیس قرار دارد و این مهم را برای خود تکلیف و وظیفه ای دینی و قانونی می دانیم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار