دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ستاد امر به معروف و نهی از منکر: لباس استاندارد ماموگرافی، سونوگرافی و پیراهن مخصوص شیردهی طراحی کردیم

ستاد امربه معروف و نهی از منکر گفت: ابتکار عملی چندین مدل لباس جدید استاندارد بعد از اخذ مشورت‌های فنی متخصصان امر برای ۲۳ نوع خدمت در ۱۰ رشته تخصصی از جمله لباس اتاق عمل، لباس زیر، شلوار جهت انجام کولونوسکوپی، سونوگرافی کانال رحمی، سونوگرافی سینه، ماموگرافی، پیراهن مخصوص شیردهی، مقنعه و تعدادی لباس‌های دیگر طراحی، تولید و ابلاغ شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 05
کد خبر: ۲۴۳۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجید محمدیان، مسئول دبیرخانه عفاف و حجاب وزارت بهداشت، از ابلاغ دستورالعمل ملی البسه استاندارد و ویژه بیماران در جهت حفظ کرامت، حقوق و امنیت روانی بیماران، به همه مراکز، مؤسسات دولتی و خصوصی خبر داد.

محمدیان گفت: افرادی که برای اقدامات تشخیصی و یا درمانی به بیمارستان‌ها، مراکز تصویربرداری، فیزیوتراپی مراجعه کرده اند، به خوبی مشاهده کرده اند که پوشش موجود و فعلی بیماران یا در شأن و منزلت آنان نبوده و یا اساساً لباس و پوششی استاندارد برای پوشاندن نقاط مختلف بدن در تعدادی از خدمات بالینی و تصویربرداری (به جز اتاق عمل و لباس بستری در اکثر بخش‌ها) وجود ندارد، لذا اکثر بیماران خصوصاً بانوان سال‌ها است که از این شرایط نگران و گله‌مند هستند.

وی خاطرنشان کرد: لذا بر اساس قانون انطباق و بند‌های هفدهم (مصوبه ۴۲۷) و هجدهم ماده اول (مصوبه ۸۲۰) شورای عالی انقلاب فرهنگی، اجرای کامل قانون انطباق امور پزشکی با موازین شرع اسلام و ابلاغ دستورالعمل‌های اجرایی جهت رعایت اخلاق حرفه‌ای، پزشکی، حقوق بیماران و حفظ امنیت بیماران روانی بیماران و همراهان او، در ابتکار عملی چندین مدل لباس جدید استاندارد بعد از اخذ مشورت‌های فنی متخصصان امر برای ۲۳ نوع خدمت در ۱۰ رشته تخصصی از جمله لباس اتاق عمل، لباس زیر، شلوار جهت انجام کولونوسکوپی، سونوگرافی کانال رحمی، سونوگرافی سینه، ماموگرافی، پیراهن مخصوص شیردهی، مقنعه و تعدادی لباس‌های دیگر طراحی، تولید و ابلاغ شد.

محمدیان اظهار کرد: دستورالعمل ملی البسه مذکور در تاریخ ۱۲ اردیبهشت توسط معاونت‌های درمان و نیز فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به همه بیمارستان‌ها، مراکز و مؤسسات دولتی و خصوصی وزارت بهداشت ابلاغ شد.

وی افزود: با توجه به وجود خدمات مختلفی که در بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی برای انجام بررسی‌های تشخیصی و یا اعمال جراحی وجود دارد، بیماران باید از لباس‌های مخصوصی که با نوع خدمات مربوطه مطابقت دارد، استفاده کنند. / دیده بان ایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار