زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

سناتور مینه‌سوتا: در آمریکای ترامپ امنیت نداریم

سناتور ایالت مینه‌سوتا با انتقاد از رفتار پلیس آمریکا با معترضان به نژادپرسی از امن نبودن کشورش با ریاست‌جمهوری ترامپ سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 30
کد خبر: ۵۶۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از هیل، «امی کلوبوچار» سناتور ایالت مینه سوتای آمریکا، با انتقاد از رفتار نیرو‌های پلیس کشورش با معترضان اعلام کرد این کشور با ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» امن نیست.

کلوبوچار در مصاحبه با شبکه ای‌بی‌سی گفت: «مردمان ما در آمریکای دونالد ترامپ امنیت ندارند.»

سپس سناتور کلوبوچار با اشاره به آنکه ایالت «مینه‌سوتا» و به طور خاص شهر «مینیاپولیس» ۳ ماه است که به طور مداوم شاهد اعتراضات خیابانی مردم علیه رفتار‌های نژادپرستانه نیرو‌های پلیس است، افزود: «سرکوب اعتراضات فقط مختص به یک مکان نیست، بلکه در سرتاسر کشور شاهد آن هستیم. اتفاقات اخیر زیر نظر دونالد ترامپ انجام می‌شود.»

او سپس در سخنانش تاکید کرد: «ما در آمریکای دونالد ترامپ امنیت نداریم و در دولت او علاوه‌بر کشته‌شدن ۱۸۰ هزار نفر به علت شیوع ویروس کرونا، میزان جرائم و جنایات نیز افزایش یافته است.»

همچنین کلوبوچار در واکنش به حمله حامیان ترامپ به معترضان ضد نژادپرستی گفت: «غارت، خشونت و تهدیدات از نظر من همواره محکوم بوده است.»

او سپس از حمایت خود از «جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها و رقیب ترامپ درانتخابات سال جاری سخن گفت و افزود: «به نظرم بایدن انتخابی درست برای انجام تغییرات است، وی می‌تواند کشور را امنیت ببخشد.»

گفتنی است، اعتراضات به قتل «جورج فلوید» مردی سیاه‌پوست که به دست پلیس سفیدپوست مینیاپولیس آمریکا به شکلی بی‌رحمانه به قتل رسید، و همچنین نژادپرستی نهادینه‌شده در بطن آمریکا همچنان ادامه دارد.

البته پیش از این نیز دیگر مقامات آمریکا نظری مانند کلوبوچار داشتند؛ به طور مثال، «جو بایدن» در مصاحبه‌ای با شبکه «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» از مدیریت کرونایی و رفتار «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور و رقیبش در انتخابات، انتقاد کرد و در واکنش به سخنان ترامپ و همراهانش در کنوانسیون حزب جمهوری‌خواه گفت: «مشکلی که هم‌اکنون با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم این است که در آمریکای دونالد ترامپ زندگی می‌کنیم.»

همچنین به تازگی عضو اندیشکده شورای آتلانتیک از آمریکای ساخته شده در دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ به عنوان کشوری فاقد نظم، قانون و امنیت یاد کرد. «باربارا اسلاوین» که ستون‌نویس روزنامه نیویورک‌تایمز نیز هست، در حساب توییتری خود آورد: «آمریکای دونالد ترامپ برابر است با بی‌قانونی، هرج‌ومرج و بی‌عدالتی.»

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر