توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

تمدید ثبت و اصلاح کتب درسی در سامانه سناد تا پایان هفته

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: هنوز ۷۰۰ هزار دانش آموز موفق به ثبت سفارش در سامانه نشده اند و تا پایان هفته این زمان تمدید شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۷۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر اسدالله مرتضایی معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی درباره آخرین وضعیت توزیع کتب درسی در شبکه خبر اظهار کرد: توزیع کتاب‌ها ی درسی از مدرسه به دانش‌آموزان از ۲۵ مرداد شروع شده و تا ۱۵ شهریور ادامه دارد. تا امروز اکثریت دانش‌آموزان ثبت سفارش کردند و کتاب‌ها در مرحله توزیع مدرسه‌ای قرار دارد.

 

وی ادامه داد: هنوز ۷۰۰ هزار دانش آموز موفق به ثبت سفارش در سامانه نشده اند و تا پایان هفته این زمان تمدید شد. درخواستمان این است که اگر خانواده‌ها کتاب درسی را ثبت‌نام نکردند یا نیاز به اصلاح سفارش دارند، هر چه سریع‌تر اقدام کنند.

 

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: دانش آموزانی که از فرایند ثبت کتاب درسی جا مانده اند بیشتر دانش آموزان پایه اول ابتدایی هستند که ۲۷۰ هزار نفر از ۷۰۰ هزار نفر را شامل می شوند و در رده بعدی ورودی پایه های هفتم و دهم هستند که به خاطر تأخیر در زمان اعلام آزمون‌ها، جاماندند که در این روزها در حال ثبت‌نام هستند.

 

وی تاکید کرد دانش‌آموزانی که به دلیل تغییر رشته، تغییر محل زندگی و تغییر محل تحصیل به اصلاح سفارش اقدام می‌کنند تا پایان این هفته مهلت دارند.

 

وی درباره سفارش تک جلد کتاب درسی نیز اظهار کرد: معلمان می‌توانند از همین اکنون اقدام کنند ولی این امکان برای داوطلبان فراهم می‌شود البته برای کتاب‌هایی هست که تغییرات داشته است.

 

امروز در گزارش امروز آخرین مهلت ثبت‌نام کتاب‌های درسی / بلاتکلیفی دانش‌آموزانی که در مدارس ثبت‌نام نکرده‌اند به این مهم پرداخت که به نظر می رسد بسیاری از دانش آموزان تا پایان امروز که پیشتر آخرین زمان ثبت نام کتب درسی بود موفق به ثبت کتاب درسی نشوند.

 

مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار