هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان

تمدید ثبت و اصلاح کتب درسی در سامانه سناد تا پایان هفته

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: هنوز ۷۰۰ هزار دانش آموز موفق به ثبت سفارش در سامانه نشده اند و تا پایان هفته این زمان تمدید شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۹ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۷۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر اسدالله مرتضایی معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی درباره آخرین وضعیت توزیع کتب درسی در شبکه خبر اظهار کرد: توزیع کتاب‌ها ی درسی از مدرسه به دانش‌آموزان از ۲۵ مرداد شروع شده و تا ۱۵ شهریور ادامه دارد. تا امروز اکثریت دانش‌آموزان ثبت سفارش کردند و کتاب‌ها در مرحله توزیع مدرسه‌ای قرار دارد.

 

وی ادامه داد: هنوز ۷۰۰ هزار دانش آموز موفق به ثبت سفارش در سامانه نشده اند و تا پایان هفته این زمان تمدید شد. درخواستمان این است که اگر خانواده‌ها کتاب درسی را ثبت‌نام نکردند یا نیاز به اصلاح سفارش دارند، هر چه سریع‌تر اقدام کنند.

 

معاون توسعه منابع و پشتیبانی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: دانش آموزانی که از فرایند ثبت کتاب درسی جا مانده اند بیشتر دانش آموزان پایه اول ابتدایی هستند که ۲۷۰ هزار نفر از ۷۰۰ هزار نفر را شامل می شوند و در رده بعدی ورودی پایه های هفتم و دهم هستند که به خاطر تأخیر در زمان اعلام آزمون‌ها، جاماندند که در این روزها در حال ثبت‌نام هستند.

 

وی تاکید کرد دانش‌آموزانی که به دلیل تغییر رشته، تغییر محل زندگی و تغییر محل تحصیل به اصلاح سفارش اقدام می‌کنند تا پایان این هفته مهلت دارند.

 

وی درباره سفارش تک جلد کتاب درسی نیز اظهار کرد: معلمان می‌توانند از همین اکنون اقدام کنند ولی این امکان برای داوطلبان فراهم می‌شود البته برای کتاب‌هایی هست که تغییرات داشته است.

 

امروز در گزارش امروز آخرین مهلت ثبت‌نام کتاب‌های درسی / بلاتکلیفی دانش‌آموزانی که در مدارس ثبت‌نام نکرده‌اند به این مهم پرداخت که به نظر می رسد بسیاری از دانش آموزان تا پایان امروز که پیشتر آخرین زمان ثبت نام کتب درسی بود موفق به ثبت کتاب درسی نشوند.

 

مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار