دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

موضع گیری خصمانه مقام صهیونیست از امارات علیه ایران

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که در اولین پرواز مستقیم از تل آویو به ابوظبی رفته است در سخنانی در فرودگاه ابوظبی به موضع گیری خصمانه علیه ایران پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۷۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر مئیر بن شبات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که در اولین پرواز مستقیم از تل آویو به ابوظبی رفته است در سخنانی در فرودگاه ابوظبی به موضع گیری خصمانه علیه ایران پرداخت.

 

وی مدعی شد: ما صلح را به نفع ملتهای منطقه می سازیم و اولین کاری که باید ما انجام دهیم مقابله با تهدیدات ایران است.

 

وی ضمن تمجید از ولیعهد ابوظبی گفت: ما و امارات باید در راستای تقویت پیوندهای مشترک برای تغییر واقعیت ها حرکت کنیم. انتظار داریم که صلح با توافقات دیگری تقویت شود و ما به دنبال صلح با امارات هستیم!

 

گفتنی است که یک هیات از رژیم صهیونیستی و آمریکا صبح امروز دوشنبه عازم ابوظبی شدند تا جلساتی را برای نهایی کردن توافق عادی سازی میان تل آویو و ابوظبی انجام دهند. ریاست این هیات صهیونیست را مئیر بن شبات برعهده دارد و رابرت اوبرایان و جرد کوشنر هم به همراه این هیات به امارات رفتند. هواپیمای رژیم صهیونیستی پس از برخاستن از تل آویو با عبور از حریم هوایی عربستان وارد امارات شد.

 

مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار