غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

تماس گسترده رام الله با کشورهای عربی برای جلوگیری از عادی سازی روابط

یک مقام فلسطینی از تماس گسترده تشکیلات خودگردان با کشورهای عربی به منظور ممانعت از سازش با رژیم صهیونیستی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 27
کد خبر: ۵۶۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر تشکیلات خودگردان امروز (پنجشنبه) اعلام کرد، تماس‌های گسترده‌ای با کشورهای مختلف عربی برای جلوگیری از عادی‌سازی روابط آنها با رژیم صهیونیستی برقرار کرده است.

 

بر اساس گزارش «القدس العربی»، «صائب عریقات» دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین «ساف» در نشستی مطبوعاتی در رام‌الله گفت: از امارات عربی متحده خواستیم در تصمیم عادی‌سازی روابط با اسرائیل بازنگری کند و از آن بازگردد.

 

وی تأکید کرد، تصمیم امارات مخالف با اجماعی عربی است. ابوظبی از سال ۲۰۱۱ روابطش را با فلسطین قطع کرد و به نظر می‌رسداین اقدام در آن زمان به خاطر امروز بود.

 

عریقات ادامه داد: عنوان توافق، فلسطین نیست بلکه محورهای منطقه‌ای است. ما قربانی این محور و آن محور نخواهیم شد؛ فلسطین و قدس مهمتر از تمام پایتخت‌های عربی است.

 

دبیرکل کمیته اجرایی ساف در ادامه اقدامات رژیم صهیونیستی را در قدس تشریح کردو گفت، این رژیم به قتل و بازداشت، تخریب قدس، تخلفات روزانه علیه اهالی، منازل و مقدسات ادامه می‌دهد.

 

امارات و رژیم صهیونیستی در سیزدهم آگوست از توافق بر سر عادی‌سازی روابط خبر دادند و این اقدام با مخالفت‌های گسترده روبه‌رو شد.

 

تشکیلات خودگردان هرگونه عادی‌سازی روابط کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی قبل از پایان اشغالگری این رژیم در اراضی اشغالی ۱۹۶۷ را رد می‌کند.

 

رام‌الله همچنین می‌گوید روند عادی‌‌سازی باید بر اساس اصل «زمین مقابل صلح» باشد همانگونه که در طرح صلح عربی مربوط به سال ۲۰۰۲ آمده است نه بر اساس قاعده «صلح مقابل صلح» که رژیم صهیونیستی خواهان آن است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار