نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

فدراسیون فوتبال از فیفا بابت نامه اخیر فرصت خواست

در نشست اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال مقرر شد بابت نامه اخیر فیفا از فدراسیون جهانی فوتبال فرصت گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 01
کد خبر: ۵۷۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر نشست اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال امروز با حضور حیدر بهاروند سرپرست، مهدی محمد نبی دبیرکل، علی کفاشیان، محمود اسلامیان، عبدالکاظم طالقانی، هدایت ممبینی، محمود شیعی، فریدون اصفهانیان و لیلا صوفی زاده در دفتر ریاست فدراسیون برگزار شد.

 

در این نشست مصوب شد با توجه به ارسال نامه اخیر فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا به فدراسیون در روز جمعه و عدم دسترسی به اعضای هیات رئیسه در روزهای اخیر به دلیل ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی و اینکه جلسه هیات رئیسه در نخستین فرصت امروز سه شنبه 11 شهریور برگزار شد، فدراسیون فوتبال با ارسال نامه ای به فیفا خواهان دریافت فرصت بیشتری برای پاسخ شود.

 

براین اساس روابط بین الملل با قید فوریت نسبت به ارسال نامه اقدام کرد.

همچنین در این جلسه گزارش پایانی مسابقات لیگ خلیج فارس و همچنین جام حذفی باشگاههای کشور توسط دبیرکل فدراسیون به اعضا ارائه شد و تاکید شد فینال در مشهد مقدس به میزبانی هیات فوتبال خراسان رضوی به بهترین وجه ممکن با هماهنگی سازمان لیگ برگزار شود.

 

فارس

ارسال نظر