بازدید تعدادی از نمایندگان از محل حمله اسرائیل به زندان اوین شهادت ۶۶ هموطن در جریان تجاوز اسرائیل به خاک ایران در شهر‌های مختلف آذربایجان شرقی اطلاعیه پایگاه شهیدفکوری تبریز درباره صدای انفجار کنترل‌شده تشییع پیکر شهید هسته‌ای «سید مصطفی ساداتی» و ۶ عضو خانواده‌اش در بهشت زهرا تشییع تاریخی سردار غلامعلی رشید ایران در دزفول عارف: آتش‌بس به منزله اتمام جنگ نیست گزارش وزارت خارجه به کمیسیون امنیت ملی درباره جنگ اخیر پیکر سردار شهید محقق به خاک سپرده شد سرلشکر موسوی: بر پایبندی دشمن به آتش‌بس، تردید داریم/پاسخ محکم در صورت تکرار تجاوز پرواز پهپاد‌های غیرنظامی قانونمند شد / موافقت مجلس با ساماندهی تمامی مواد لایحه پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور جمعیت تشییع کنندگان در تهران کم بود؟ جلسه علنی مجلس برگزار شد/ لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در دستورکار پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد ممنوعیت اجاره‌نشینی اتباع غیرمجاز

اعلام زمان تبلیغات نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس+ جزئیات

سخنگوی ستاد انتخابات با بیان اینکه تبلیغات نامزد‌های مرحله دوم انتخابات ۱۳ شهریور شروع می‌شود، گفت: نامزد‌های انتخابات مرحله دوم مجلس، ستاد تبلیغاتی نخواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 02
کد خبر: ۵۷۳۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ سیداسماعیل موسوی گفت: بر اساس تقویم زمانی انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی، تبلیغات نامزد‌ها از روز پنجشنبه ۱۳ شهریورماه در یازده حوزه انتخابیه شروع و یک هفته ادامه می‌یابد. ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه ۲۰ شهریورماه تبلیغات به پایان می‌رسد.

 

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور افزود: بر اساس مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا، تبلیغات نامزد‌ها با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود؛ بدین منظور، در هر استان، روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با حکم استاندار عضو ستاد انتخابات استان شده اند. علاوه بر آن، و به منظور کنترل و نظارت دقیق بر برنامه‌های تبلیغی نامزدها، کمیسیون تبلیغات در استان‌ها با حضور معاون سیاسی استاندار و رییس ستاد انتخابات استان، رییس هیات نظارت و مدیرکل صدا و سیمای استان تشکیل شده است.

 

موسوی با اشاره به اینکه عمده فعالیت نامزد‌های انتخابات در فضای مجازی و شبکه‌های استانی خواهد بود اظهار داشت: نامزد‌ها ستاد تبلیغاتی نخواهند داشت، ولی می‌توانند مرکزی برای رتق و فتق امورات اجرایی و ساماندهی نمایندگان خود در شعب اخذ رای داشته باشند. همچنین بر اساس قانون، نامزد‌ها می‌توانند با هماهنگی فرمانداران و بخشداران از ظرفیت‌هایی که شهرداران و دهیاران در شهر‌ها و روستا‌ها فراهم می‌کنند برای نصب آثار تبلیغی خود استفاده کنند. آثار تبلیغاتی نامزد‌ها نباید بیش از ۵۰ در ۷۰ سانتی متر باشد. ضمناً توزیع اقلام تبلیغاتی که بین مردم دست به دست می‌شود و باعث ابتلای مردم به ویروس کرونا می‌گردد ممنوع است و قطعاً جلوگیری خواهد شد.

 

سخنگوی ستاد انتخابات کشور در ادامه به برگزاری جلسات هماهنگی با شورای نگهبان و صدا و سیما اشاره کرد و افزود در این دوره بر اساس دستورالعمل‌های بهداشتی، بجای تجمعات و گردهمایی نامزد‌ها و هوادارانشان، فرصتی فراهم شده تا نامزد‌ها با همکاری صدا و سیما برنامه تبلیغی تولید کنند و از شبکه استانی در قالب برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی پخش نمایند. این تصمیم به منظور پرهیز از تجمعات غیرضرور برای مهار کرونا و قطع زنجیره انتقال اتخاذ شده است. دستورالعمل ویژه­ای نیز تدوین شد که به استانداری‌ها و فرمانداری‌ها ابلاغ گردید.

 

موسوی در پایان؛ با اعلام این که در این دوره ۲۲ نفر از نامزد‌های انتخابات برای ورود به مجلس یازدهم رقابت خواهند کرد؛ از نامزد‌ها و هوادارانشان خواست به پروتکل‌های بهداشتی توجه عمیق داشته باشند، با فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها همکاری کنند و از هر نوع فعالیتی که موجب تشدید بیماری کرونا و ابتلای مردم می‌شود جداً پرهیز نمایند.
منبع: میزان

ارسال نظر
آخرین اخبار