تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد
فرمانده کل ارتش:

کشوری که پادگان هایش حسینیه باشد، شکست ناپذیر است

فرمانده کل ارتش گفت: شهدای دوران دفاع مقدس، امنیت و مدافع حرم؛ شاخه های سر به آسمان کشیده شجره طیبه اباعبدالله الحسین (ع) هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 02
کد خبر: ۵۷۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در بیست و سومین یادواره شهدای روستای هزار جریب کیاسر بهشهر با بیان اینکه شهدای دوران دفاع مقدس، امنیت و مدافع حرم؛ شاخه های سر به آسمان کشیده شجره طیبه اباعبدالله الحسین(ع) هستند، گفت: در طول این ۱۴۰۰ سال اتفاق های زیادی افتاده و دشمنان دین اسلام، حضرت اباعبدالله(ع) و نهضت عاشورا تلاش های بسیاری کردند تا نور این نهضت را خاموش کنند اما هیچ‌گاه موفق نشدند، چرا که تا هستی وجود دارد نام اباعبدالله(ع) و نهضت عاشورا برجای باقی خواهد ماند.


فرمانده کل ارتش ادامه داد: شاید تا یک ماه پیش خیلی ها تصور می کردند این ویروس منحوس کرونا بتواند تاسوعا، عاشورا و محرم را تحت تاثیر قرار بدهد اما فریاد یا حسین(ع) و لبیک یا حسین(ع) مردم بار دیگر ثابت کرد نور اباعبدالله الحسین(ع) خاموش شدنی نیست.


او با تاکید بر اینکه محرم امسال همه ایران به حسینیه تبدیل شد، خاطر نشان کرد: همانطور که دیدیم تهدید به فرصت تبدیل شد و همه خانه ها، کوچه ها و پادگان‌ها حسینیه شدند و فریاد یا حسین(ع) سر دادند.


فرمانده کل ارتش با تاکید بر اینکه کشوری که پادگان هایش حسینیه باشد، شکست ناپذیر است، تصریح کرد: ملت بزرگ ایران در مکتب اباعبدالله الحسین(ع) تربیت شده تا به دفاع از معروف در مقابل هر منکری بپردازد.


امیر سرلشکر موسوی گفت: امروز جرثومه منکر در جهان، آمریکای جنایتکار و رژیم نحس و نجس صهیونیستی است و این ملت به حول قوه الهی پتک مقاومت خود را بر مغز جرثومه منکر امروز جهان فرود خواهد آورد.


او همچنین با بیان اینکه امروز جنگ ما با آمریکا جنگ اراده هاست، افزود: ما اراده کردیم پرچم اباعبدالله (ع) را همچنان در اهتزاز نگه داریم و استکبار جهانی را از اریکه تفرعن و جنایت به زیر کشیم و این اراده به برکت و پشتوانه خون شهداست. شهدایی که راه عاشورا را رفتند و به پشتوانه و برکت خانواده معظم شهدا پای انقلاب ایستادند و ما به خانواده شهدا اقتدا خواهیم کرد و با رهبری حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) تا آخر در مسیر مقاومت ایستادگی خواهیم کرد.


فرمانده کل ارتش با تقدیر از برگزارکنندگان یادواره شهدای کیاسر گفت: این نوع برنامه ریزی و اجرا، ابتکاری، نوآورانه و بدیع و نیز کاملا خودجوش و مردمی، بسیار چشم نواز و دلنواز است و جادارد که به عنوان الگو به سایر مناطق نیز تسری یابد.

 

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار