طباطبایی: دولت به هرگونه ابهام در زمینه مشخصات جان‌باختگان حوادث اخیر رسیدگی می‌کند وزیر اطلاعات: باید شرایط برای اظهارنظر مردم فراهم شود آمار دقیق جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه اعلام می‌شود کمیسیون امنیت ملی مجلس: پاسخ ایران به هرگونه شرارت دشمن پشیمان‌کننده خواهد بود اطلاعیه دفتر رئیس‌جمهور درباره حوادث دی ۱۴۰۴ + فهرست مشخصات ۲۹۸۶ نفر از جان‌باختگان حوادث اخیر بیانیه وزارت کشور در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار تنگسیری پیام داد + متن پیام فرمانده نیروی دریایی سپاه واکنش رسمی سپاه به تروریستی خواندن آن توسط اروپا: انسجام ملی تقویت شد رهبر معظم انقلاب: اگر آمریکا جنگ آغاز کند، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود بازداشت عامل شهادت شهید فیروزی جوشقان پزشکیان: اطمینان داریم در اجرای طرح اصلاح نظام یارانه‌ای اشتباه نکرده‌ایم واکنش وزارت اطلاعات به اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران استاندار خبر داد: جان باختن یک نفر در ناآرامی‌های اخیر در آذربایجان شرقی برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است

آخرین وضعیت ناوشکن دنا، هواناو پیروزان و زیردریایی بعثت

مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع آخرین وضعیت ناوشکن دنا، هواناو پیروزان و زیردریایی بعثت را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار امیر رستگاری مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در حاشیه افتتاح نمایشگاه نهضت قطعه سازی وزارت دفاع و در جمع خبرنگاران، درباره آخرین وضعیت پروژه های این سازمان شامل ناوشکن دنا، زیردریایی بعثت و هواناو پیروزان، اظهار داشت: ناوشکن دنا را انشالله در همین سال تحویل نیروی دریایی ارتش جمهوری خواهیم داد. کار ساخت زیردریایی بعثت نیز آغاز شده است.

 

وی افزود: ساخت اولین زیردریایی در دنیا معمولا حدود 15 سال طول می کشد؛ اما با توجه به تجربیاتی که در ساخت زیردریایی های فاتح و غدیر به دست آورده ایم، تلاش می کنیم این زمان را کاهش دهیم.

 

دریادر رستگاری درباره هواناو پیروزان نیز با بیان اینکه امیدواریم تا پایان سال این هواناو را تحویل نیروی دریایی ارتش دهیم، خاطرنشان کرد: این هواناو از سرعت بسیار زیادی برخوردار است و با توجه به تسلیحاتی که برای آن در نظر گرفته شده است، یک هواناو تهاجمی است و با توجه به مواد خوب به کار رفته در ساخت آن از قابلیت رادارگریزی  بالایی برخوردار است. این هواناو همچنین توانایی جابجایی نیرو و تجهیزات و ورود به دریا از هر نقطه سواحل کشور را دارد.

 

مدیرعامل سازمان صنایع دریایی درباره ویژگی پرتابگرهای عمودی موشک که قرار است بر روی ناوشکن های نیروی دریایی ارتش نصب شود، عنوان کرد: این پرتابگرها برای شلیک موشک های کروز سطحی برد بلند خواهد بود.

 

وی درباره حجم مراودات و روابط دفاعی ایران پس از لغو تحریم های تسلیحاتی، گفت: ما این ظرفیت را داریم که طی یک سال بالغ بر چند میلیارد دلار صادرات تجهیزات نظامی در همه حوزه ها و برخی حوزه های غیرنظامی داشته باشیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار