جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

بازگشایی مدارس در همه مناطق از ۱۵ شهریور / زمان برگزاری هر زنگ کلاس‌های درسی ۳۵ دقیقه خواهد بود

بازگشایی مدارس در همه مناطق از ۱۵ شهریور / زمان برگزاری هر زنگ کلاس‌های درسی ۳۵ دقیقه خواهد بود وزیر آموزش و پرورش از بازگشایی مدارس در همه مناطق از ۱۵ شهریور خبر داد و افزود: حداکثر زمان برگزاری کلاس‌های درس ۳۵ دقیقه خواهد بود. حضور بیش از ۳۵ دقیقه در یک محل خطر ابتلا را بالا می‌برد بنابراین کلاس‌ها بیشتر از ۳۵ دقیقه طول نکشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۲۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن حاجی میرزایی در پایان دومین روز از سی‌وچهارمین اجلاس سراسری روسا و مدیران آموزش‌وپرورش کشور و در مراسم اختتامیه این اجلاس که به‌صورت ویدئو کنفرانس و با شعار فناوری‌های نوین، استمرار یادگیری و تربیت تمام ساحتی در ساختمان شهید رجایی و حضور مجازی روسا و مدیران آموزش‌وپرورش برگزار شد،   اظهار داشت: هر مدرسه‌ای می‌تواند با بهداشت محل هماهنگ باشند چنانکه وزارت بهداشت بر استفاده از ماسک، رعایت فاصله و تهویه بسیار تاکید داشتند باید این پروتکل‌ها در مدرسه رعایت شود .

 

وی ادامه داد:  حضور بیش از ۳۵ دقیقه در یک محل خطر ابتلا را بالا می‌برد بنابراین کلاس‌ها بیشتر از ۳۵ دقیقه طول نکشد.

 

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر مشارکت حداکثری خاطرنشان کرد: نیازمند مشارکت دانش‌ آموزان و معلمان با وزارت بهداشت هستیم؛ لذا این روزها نیاز داریم وقت بیشتری بگذاریم تا مطمئن شویم کار به درستی انجام می‌شود.

 

حاجی میرزایی همچنین در ادامه ضمن سپاسگزاری از تمامی دست اندرکاران اجلاس گفت: هیچ حرفی بهتر از وصف مقام معظم رهبری نیست و ایشان به پیچیدگی کار ما توجه دارند. این مهم‌ترین سرمایه ماست که از آن انرژی میگیریم. اگر مجموعه‌ی آموزش و پرورش خوب کار کند خوب دیده می‌شود و در نهایت خدا کارهای ما را می‌بیند.

 

وی اضافه کرد: باید کاری بکنیم که شرمنده‌ی خداوند نشویم. امیدوارم فردای متفاوت و پرکاری را آغاز کنیم و سازمان‌دهی‌های لازم انجام شود تا روز شنبه کلاس‌ها شروع به فعالیت کنند.

 

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد:  باید نگرانی خانواده‌ها را نیز در این خصوص برطرف کنیم. همچنین اگر وزارت بهداشت و ستادملی مقابله با کرونا اعلام کرد که منطقه‌ای به بحران و وضعیت قرمز رسید تمام فعالیت‌ها را تعطیل می‌کنیم./ روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
مادر
Germany
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۳
0
0
خیلی احمقن بلایی سر بچه هامون بیاد تیکه تیکه تون میکنیم
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار