انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از رومانی خواست از تمدید تحریم‌ها علیه ایران حمایت کند

«گابی اشکنازی» در دیدار با همتای رومانیایی خود از او خواست تا از تمدید تحریم‌ تسلیحاتی ایران حمایت کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در دیدار با همتای رومانیایی خود گفت جامعه جهانی باید از بازگشت مجدد تحریم‌ تسلیحاتی ایران حمایت کند.

 

اشکنازی در دیدار با «بوگدان آرشچو» که برای سفری دو روزه در فلسطین اشغالی به سر می‌برد، خواستار حمایت رومانی از طرح تمدید تحریم تسلیحاتی ایران که از سوی دولت ترامپ مطرح شده است، شد.

 

اشکنازی در این باره گفت: «ما درباره ضرورت اعمال مجدد تحریم تسلیحاتی علیه ایران و این ضرورت صحبت کرده‌ایم که آن دسته از کشور‌های جهان که به دنبال ثبات بیشتر در خاورمیانه هستند به تلاش‌های آمریکا برای احیای مجدد تحریم‌ها علیه ایران بپیوندند.»

 

اشکنازی همچنین در این دیدار، از رومانی خواست که فعالیت حزب الله لبنان را ممنوع کند و سپاه پاسداران ایران را به عنوان سازمانی تروریستی بشناسد.

 

جروزالم پست در ادامه نوشت: یکی از مسائلی که به ویژه برای واشنگتن و اسرائیل اهمیت دارد مسئله رفع تحریم تسلیحاتی ایران در تاریخ ۱۸ اکتبر است. شورای امنیت سازمان ملل متحد قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را رد کرده است. اندونزی که ریاست دوره‌ای شورای امنیت را در ماه قبل بر عهده داشت و نیجر که ریاست کنونی آن را در ماه جاری بر عهده دارد با تلاش‌های آمریکا در این زمینه مخالفت کرده‌اند.

 

در دیدار وزیر امور خارجه رومانی با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز موضوع ایران مطرح شد. همچنین در این دیدار به تحولات لبنان نیز پرداخته شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر