وزیر اطلاعات: علائم جدی برای حمله نظامی وجود ندارد؛ در سال جاری، آرامش پیش‌بینی می‌شود عارف: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با روندی منطقی انجام می‌شود فرماندار تهران: ذخایر سد‌های تامین کننده آب، در پایین‌ترین سطح خود قرار گرفته‌ است وزیر دادگستری: لحن تهدید در نامه آمریکا کم شده بود/ انجام مذاکره تصمیم نظام است حضرتی: تدبیر رهبری و حضور پزشکیان جنگ را از کشور دور کرد سردار اوصانلو: به هر تعرضی پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم سرلشکر سلامی: شهید صیاد شیرازی به‌عنوان یک فرمانده الگو برای تمامی فرماندهان در نیرو‌های مسلح شناخته می‌شد فرمانده ارتش: پیش از پیروزی انقلاب، دارای برخی توانایی‌ها بودیم، اما بزرگ‌ترین اشکال آن وابستگی به خارج بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح ایران است دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌ آرای محکومیت دیوان محاسبات برای ۴۶۲ نفر پزشکیان: هرکس ارز ۲۸۵۰۰ تومانی می‌گیرد حتما رانت می‌گیرد / افراد مرفه بیشتر از یارانه‌ها استفاده می‌کنند قاآنی خطاب به دشمنان: جنایت‌های شما هرگز فراموش نمی‌شود پزشکیان در نشست با جمعی از مدیران استان البرز: به همکاری با مردم باور دارم بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه توانمندی‌های قرارگاه اجتماعی استان البرز

طرح مجلس برای خودرو دار کردن دارندگان سهام عدالت

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح خودرودار کردن سهامداران بی خودرو سهام عدالت به کمیسیون صنایع و معادن مجلس رفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر  سیدعلی موسوی، با بیان اینکه این طرح از سوی وی با همکاری گروه مشاوران اقتصادی تهیه شده است، افزود: در این طرح پیش بینی شده است که ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو در مدت ۳ سال برای خانوارهای نیازمند با اولویت دهک های پایین جامعه و افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی واگذار شود. با توجه به اینکه فاصله طبقاتی زیادی بین فقیر و غنی جامعه ایجاد شده است، اجرای این طرح می تواند بخشی از این فاصله را جبران کند و خانواده های نیازمند و مستضعف را صاحب خودرو کند.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه صنعت خودرو، صنعت اشتغالزا و مادر است، گفت: هم اکنون در دنیا بیش از ۲۰ میلیون نفر در این صنعت شاغل هستند.

موسوی، ادامه داد: با توجه به قرار گرفتن کشور در تحریم و سال جهش تولید، با اجرای این طرح خودروسازان می توانند سرمایه خود را افزایش داده و با ایجاد سایت های جدید، تولید و اشتغالزایی خود را افزایش دهند و سهامداران بدون خودرو سهام عدالت با استفاده از سازکار راحت و بدون هزینه این طرح صاحب خودرو شوند.

 

وی با اشاره به اینکه جزئیات و چگونگی اجرای این طرح بعدا به صورت کامل رسانه ای خواهد شد، یادآوری کرد: این طرح در چند ماده آماده شده و هدف اصلی آن خودرودار کردن خانوارهای نیازمند بدون خودرو، ایجاد جهش تولید در صنعت خودرو، افزایش تولید و اشتغالزایی در کشور است.

نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی گفت: در این طرح خودروسازان با استفاده از سهام سهامداران عدالت سرمایه خود را افزایش خواهند داد و سایت ها و کارخانه های جدیدی در شهرهای کمتر توسعه یافته و مناطق محروم ایجاد خواهند کرد.

موسوی، با تاکید بر اینکه این طرح جامع با هدف نهضت داخلی سازی خودرو تدوین شده است، افزود: با توجه به بازتاب خبر خودرودار کردن خانوارهای بی خودرو در داخل و خارج از کشور، پیش بینی می شود این طرح در کمیسیون صنایع و معادن تصویب شود.

تابناک

ارسال نظر
آخرین اخبار