شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی از ۱۰۰ گذشت + اسامی امضاکنندگان شهادت دو بسیجی در سراوان سیستان و بلوچستان استیضاح همتی در دستور کار مجلس ضوابط برقراری فوق العاده خاص مشمول کسور کارکنان دولت تدوین شد + جزئیات خطیب نماز جمعه تهران: تشییع شهید نصرالله اتحاد جبهه مقاومت را بیشتر کرد حمله سارقان مسلح به جمعه‌بازار سراوان خطیب: وزارت اطلاعات با تمام توان در حال رصد و مقابله با هر اقدام ناامنی‌آفرین است طائب، مشاور فرمانده سپاه: نمی‌توانیم بدون منافع، با آمریکا آشتی کنیم / ما با چین و روسیه در وضعیت رقابتی قرار داریم وزارت کشور برخی اخبار درباره کاهش تعطیلات نوروزی را تکذیب کرد وزیر اطلاعات: عناصر وارداتی در سیستان و بلوچستان ناامنی می‌کنند

مأموریت روحانی به وزارت صمت درباره بازار خودرو

رئیس جمهور گفت: وزارت صمت موظف است با اعمال نظارت دقیق و سریع، آرامش را به بازار خودرو بازگردانده و مانع از آشفته کردن بازار توسط دلالان و سودجویان شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 08
کد خبر: ۵۸۱۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور روز سه شنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت همچنین با تاکید بر ضرورت اصلاح نظام مالیاتی با استفاده از سازوکارهای دولت الکترونیکی، افزود: با ایجاد سامانه‌های موثر و پایانه‌های دقیق نظام مالیاتی باید سطوح بالاتری از عدالت مالیاتی تحقق پیدا کند.

 

وی با بیان اینکه دولت الکترونیک به عنوان یک اصل دقیق در حکمرانی خوب و شفاف با ویژگی سرعت و عدالت در دسترسی عموم به قوانین، برنامه‌ها و سیاست‌های اقتصادی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت: دولت الکترونیکی امکان دسترسی به‌موقع و یکسان همه شهروندان به اطلاعات مورد نیاز را فراهم می‌کند.

 

رئیس‌جمهور افزود: در همین راستا تلاش بر این است که در هنگام انجام تراکنش‌های مبادله کالا و خدمات بستر لازم برای فرآیندهای مالیاتی هم فراهم شود که این امر نیازمند هماهنگی بین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی است.

 

روحانی خاطرنشان کرد: سازوکارهای دولت الکترونیک در نظام پرداخت مالیات باید به نحوی باشد که همه ذینفعان از یک سو بتوانند با استفاده از دقت و شفافی سیستم، از اطلاعات مربوط به خود مطلع شده و در زمینه مالیات سالانه خود از آن بهره گیرند و از سوی دیگر نیز اطلاعات مصرف کالا و خدمات کشور همراه با میزان جریان مالی یا اعتبارات و مالیات برای تحقق عدالت اقتصادی فراهم شود.

 

وی تصریح کرد: در این راستا باید نظام مالیاتی به طور شفاف، دقیق و بهنگام در محیط دولت الکترونیکی برای تمام مالیات‌دهندگان و سازمان دریافت‌کننده مالیات به صورت دقیق مدون باشد.

 

در این جلسه همچنین گزارشی از وضعیت بازار خودرو و نوسانات قیمت در روزهای اخیر ارائه شد که رئیس‌جمهور در این زمینه با بیان اینکه تلاش دولت همواره این بوده که با مدیریت و نظارت بر قیمت کالاها و خدمات، نوسانات بازار تحت تاثیر عوامل برون‌زا، زندگی مردم را تحت تاثیر قرار ندهد، تاکید کرد: وزارت صمت موظف است با اعمال نظارت دقیق و سریع، آرامش را به بازار خودرو بازگردانده و مانع از آشفته کردن بازار توسط دلالان و سودجویان شود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار