نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو

روحانی: دولت تلاش می‌کند کشور در حوزه های راهبردی دچار مضیقه نشود/ دستور تسریع در پرداخت مطالبات کادر درمان

رئیس جمهور پس از ارائه گزارش بانک مرکزی در مورد اقدامات انجام شده برای تامین ارز مورد نیاز مواد اولیه تولید دارو، گفت: دولت با وجود همه تنگناها و فشارهای مختلفی که در شرایط کنونی وجود دارد، تلاش می‌کند که کشور در حوزه های راهبردی دچار مضیقه نشود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 06
کد خبر: ۵۷۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام حسن روحانی روز یکشنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، اظهارداشت: در کنار معیشت و تامین کالا‌های اساسی مردم و مواد اولیه تولید برای کارخانجات، سلامت مردم مهمترین اولویت است، از این نظر تامین دارو جزو حوزه‌های اصلی و راهبردی است و دستگاه‌های ذیربط با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام داده اند، نخواهد گذاشت که در این خصوص مردم احساس کمبودی کنند.

 

وی گفت: از محل تسهیلات کرونایی مطالبات کادر درمان که ایثارگرانه در ماه‌های اخیر در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا حضور داشته اند، تامین خواهد شد و در این خصوص با برنامه ریزی‌های انجام شده از سوی بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه همه مطالبات باید به سرعت پرداخت شود.

 

در این جلسه همچنین وزیر راه و شهرسازی گزارشی از پیشرفت کار بورس املاک و دیگر راه‌های تامین مالی پروژه‌های تولید مسکن انبوه ارائه کرد.

 

رئیس جمهور ضمن تاکید بر حمایت و تقویت سرمایه گذاری در بخش مسکن به عنوان پیشران رونق تولید و اشتغال، بهره گیری از شیوه‌های مختلف مشارکت مردم در تامین مالی پروژه‌های تولید مسکن را لازم دانست.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده