اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا
نمکی:

مرگ سالانه 100 هزار ایرانی بر اثر فشار خون

وزیر بهداشت با اشاره به آمارمرگ و میر سالانه در کشور، گفت: از 380 هزار مرگ که در سال اتفاق می‌افتد، 313 هزار مرگ به علت ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر بوده و حدود 100 هزار مرگ ناشی از ابتلا به پرفشاری خون است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 07
کد خبر: ۵۷۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر سعید نمکی، وزیر بهداشت در مراسم افتتاح اجرای طرح مشوق‌های بیمه‌ای برای ارتقاء سلامت که به صورت ویدئوکنفرانس و در استان گلستان آغاز شد، اظهار داشت: مراقبت‌هایی در راستای توسعه کیفی نظام سلامت آغاز شد که پرونده الکترنیک سلامت و پزشکی از راه دور در آن شکل گرفت.

 

وی با انتقاد از افزایش بی‌رویه هزینه‌های درمانی، گفت: راهی که باید بپیماییم موضوع هزینه‌های مربوط به خدمات توانبخشی است که مغفول مانده و باید در آینده این خدمات تحت حمایت بیمه سلامت باشد.

 

وزیر بهداشت با اشاره از بهره‌برداری از طرح مشوق‌های بیمه‌ای برای ارتقاء سلامت که از امروز در استان گیلان آغاز شد، ابراز داشت:امروز نظام سلامت به دلیل بی‌توجهی به موضوع پیشگیری از بیماری‌ها تلنباری از هزینه‌ها و مشکلات ناشی از آن را تحمل می‌کند.

نمکی یادآور شد:‌ البته خوشبختانه با حرکت‌هایی مانند طرح پیشگیری از فشار خون، اجرای طرح مشوق‌های بیمه‌ای و پرداختن به بیماری‌های واگیر در کنار بیماری‌های غیرواگیر، اقدامات خوبی صورت گرفته است.

 

وی خود مراقبتی را به عنوان یکی از اهداف اجرای طرح هر خانه یک پایگاه سلامت برشمرد و گفت: ایجاد انگیزه برای کادر پزشکی و درمانی در پیشگیری از بیماری‌ها بسیار مؤثر است.

 

وزیر بهداشت با اشاره به آمار تلفات جانی سالانه در کشور، تصریح کرد: از 380 هزار مرگ که در سال اتفاق می‌افتد، 313 هزار مرگ به علت ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر و حدود 100 هزار مرگ ناشی از ابتلا به پرفشاری خون است.

 

نمکی با اشاره به خدمات ایثارگرانه کادر درمان در دوران شیوع کرونا، افزود:کمتر روزی است که در اثر غم از دست دادن عزیزی در حوزه کادر درمانی، اشک چهره ام را خیس نکرده باشد. عزیزی که به سختی متخصص شده و به عنوان یک گنجینه نفیس به خاطر بی وجهی از دست می‌رود و بسیاری از آنها قربانی سهل انگاری برخی افراد ‌شده‌اند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار