مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

وعده مهم وزیر بهداشت درباره دستیابی به واکسن کرونا

وزیر بهداشت گفت: تردید ندارم که ایران با سابقه قابل توجهی که در ساخت واکسن از حدود ۱۰۰ سال پیش دارد، در آینده یکی از کشورهای پیشتاز در دستیابی به واکسن کووید-۱۹ خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 16
کد خبر: ۵۹۲۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ششمین نشست مراکز همکار سازمان جهانی بهداشت در ایران که به صورت مجازی برگزار شد، پیامی صادر کرد که به شرح زیر است:

 

«عرض سلام و ادب و احترام دارم خدمت همه همکاران ارجمندم در کلیه مراکز تحقیقاتی اعم از بخش‌های دولتی، شرکت‌های دانش بنیان و مجموعه هایی که در امور تحقیقاتی به خصوص  در رابطه با  کووید-۱۹ در کشور مشغول فعالیت هستند.

 

همه شما مستحضرید که این پاندمی بلایی فراگیر است که علاوه بر کشور ما، کل منطقه و کل جهان را در گیر کرده است و ما بدون یک همکاری، هم افزایی و همدلی درون و برون بخشی نخواهیم توانست بر این بلای بزرگ بشریت در این قرن فائق آییم. ما در زمینه های درمان، پیشگیری و آموزش عمومی فعالیت های زیادی انجام داده ایم اما یکی از جنبه های بسیار مهم و تاثیرگذار، جنبه های تحقیقاتی در زمینه های مختلف است.

 

تحقیقات در اینکه کدام دارو موثرتر بود. تحقیقات در اینکه کدام روش در مراقبت از بیماران تاثیرگذارتر بود. تحقیقات در اینکه با کدام شیوه می شود در آینده مراقبت بیشتری از جمعیت‌های آسیب پذیر در برابر بیماری داشت. مرگها در کدام سنین بالاترند و در کدام گروه هدف باید مراقبت بیشتری انجام دهیم و غیره و از همه مهمتر رسالت همگانی ما در ساخت یک واکسن موثر برای پیشگیری از ابتلا به کووید-۱۹ است.

 

خوشبختانه در جمهوری اسلامی ایران، مراکز تحقیقاتی متعددی به خصوص مراکزی که سابقه دیرینه ای دارند در ساخت واکسن مانند انستیتو پاستور، انستیتو رازی و شرکت های دانش بنیانی با حضور جوانان بسیار بسیار هوشمندی تشکیل شده است و ما هم در این زمینه مشعول فعالیت هستیم. یکی از راهکارهای توفیق بیشتر ما، پیوستن این مراکز تحقیقاتی درون کشورها به مراکز صاحب تجربه و دانش بیرون مرزهاست.

 

من از همه همکاران عزیزم تقاضا می کنم برای ایجاد شبکه تحقیقاتی بسیار موثر، اطلاعاتشان را در مرکزیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ما به مشارکت بگذارند و گزارش پیشرفت کار را همانطور که تا حالا من داشتم، به عنوان یک همکار ایمونولوژیست در اختیار بگذارند تا از آن طرف ما بتوانیم جهت ثبت این داده ها و اطلاعات در عرصه بین المللی گام هایی برداریم و با کمک سازمان جهانی بهداشت به عنوان هماهنگ کننده فعالیت های بهداشتی کشورهای جهان، این اطلاعات را بین کشورها مبادله و رسیدن به اهداف و دستاوردها را تسریع نماییم.

 

تردید ندارم که جمهوری اسلامی ایران با قابلیت هایی که دارد و با سابقه قابل توجهی که در ساخت واکسن از حدود ۱۰۰ سال پیش دارد، با شکل گیری شرکت های دانش بنیان و مسلط به امور ساخت فرآورده های بیولوژیک و با حضور کارخانه های داروسازی و به خصوص کارخانه هایی که داروهای بیوسیمیلار و بیولوژیک می سازند، در آینده یکی از کشورهای پیشتاز در دستیابی به واکسن کووید-۱۹ خواهد بود.»

 

همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار