ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

جزئیات دریافت وام یک میلیاردی جوانان + جزئیات

در این خبر جزئیات دریافت وام یک میلیاردی جوانان را بخوانید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 08
کد خبر: ۵۸۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جوانان وام یک میلیاردی می گیرند/ مراسم انعقاد تفاهمنامه ۳۰۰ میلیارد تومانی مسکن کارگری و تفاهمنامه ۲۰۰ میلیارد تومانی توسعه بازار و ۲۰۰ میلیارد تومانی جوانان با صندوق کارآفرینی امید و تفاهمنامه ۲۰ درصد تخفیف بیمه کارفرما با معاونت توسعه اشتغال و کارآفرینی و مراسم تفاهمنامه تعاونی توسعه روستایی با حضور آقایان کبیری معاون محترم امور تعاون، منصوری معاون معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مهدیان مدیرعامل بانک توسعه‌ تعاون و نورالله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید برگزار شد.

معاون تعاون وزارت کار در این مراسم، گفت: امیدواریم این تفاهمنامه بتواند به تشکیل تعاونی‌ها سرعت ببخشد. بخش تعاون در ۲ سال گذشته بر اشتغال زنان و جوانان تمرکز داشت. امروز تفاهمنامه‌ای با بسیج سازندگی عقد خواهد شد که این امکان را فراهم می‌کند تا بنگاه‌های جدید توسط افرادی مستعد راه‌اندازی شود. بنابراین منابع تا سقف یک میلیارد تومان در اختیار افراد قرار می‌گیرد.

 

وام ودیعه مسکن

وی افزود: امروز ایران از رکود اقتصادی رنج می‌برد. کمک نهادها می‌تواند بخش از این آثار منفی را مرتفع کند. اگر بستر مناسبی فراهم شود سرمایه‌های مردم به بخش تولید کشانده می‌شود. سرمایه خرد به جای آنکه به بازار طلا و ارز بروند و تبعات تورمی برای کشور داشته باشند، به تولید کشانده می‌شوند.

 

کبیری در پایان اشاره کرد: اینگونه تاب آوری کشور در برابر تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی بیشتر می‌شود./خانه فوتبال

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار