اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

رئیسی: باید رسیدگی به دغدغه های مردم در اولویت باشد

رئیسی: باید رسیدگی به دغدغه های مردم در اولویت باشد رئیسی گفت: باید رسیدگی به دغدغه های مردم در اولویت باشد و رفع مشکلات ضروری است تا مردم احساس آرامش کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 10
کد خبر: ۵۸۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه در شانزدهمین سفر استانی امروز در نشست شورای اداری چهارمحال و بختیاری از تهیه لایحه جامع اداری و استخدامی کارکنان قوه قضاییه خبر داد و گفت: از دولت خواستاریم روند اجرایی شدن این اصلاحیه را تسریع کند.

 

او ضمن قدردانی از کارکنان دستگاه قضایی این استان اظهار داشت: مردم شجاع و دلیر این خطه نشان دادند نسبت به ارزش ها حساس هستند که تعداد شهدای استان نمایانگر این موضوع است.

 


رئیس قوه قضاییه اضافه کرد: مسایل این استان باید دقیق شناخته شود و نظام مسائلی تدوین، اولویت بندی و خواسته مردم مورد توجه قرار گیرد.

 

حجت الاسلام رئیسی ادامه داد: باید رسیدگی به دغدغه های مردم در اولویت باشد و رفع مشکلات ضروری است تا مردم احساس آرامش کنند.

 

او افزود: با بکارگیری ظرفیت ها و با مشارکت مردم می توان مشکلات و جرائم را کاهش داد.

 

رئیسی تصریح کرد: مردم آماده همکاری هستند به طور مثال مردم روستای شیخ شبان با از خود گذشتگی و نثار شهدا نشان دادند که در مسیرشان هستند و با تمام قوا آماده حضور در میدانند.

 

او با شاره به کمبود قاضی در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: این استان توان رسیدگی به امور قضایی را داشته است و انتظار می رود پرونده معوقه وجود نداشته باشد.

 

رئیسی از اصحاب رسانه و اهل هنر خواست، چهره قضات را نفوذناپذیر و شجاع به مردم معرفی کنند.

 

او تصریح کرد: بسیاری از جرائم در شوراهای حل اختلاف قابل رسیدگی است که می توان تعداد پرونده ها را در دادگستری کاهش داد و اقدامات خاص شوراهای حل اختلاف حائز اهمیت است.

 

رئیسی بر تشویق شوراهای حل اختلاف که پرونده های سنگین را منجر به سازش کرده اند تأکید کرد و گفت: فعال کردن و بکارگیری سامانه غیر حضوری و معرفی آن به مردم و دستگاه های اجرایی، باعث انجام بازرسی ها به صورت بر خط می شود و نظارت ها افزایش می یابد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار