غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

جولان کرونا در امریکا/ آمار بالای فوتی ها در این کشور

آخرین آمار اعلامی از آمریکا حاکی از آن است که شمار مبتلایان ویروس کرونا در این کشور بیش از سی‌وهشت هزار نفر در بیست‌وچهار ساعت گذشته افزایش داشته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 11
کد خبر: ۵۸۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛همزمان با شدت گرفتن مبارزات انتخاباتی دو نامزد حزب دموکرات و جمهوری‌خواه برای انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر در آمریکا، شمار ابتلای روزانه به ویروس «کووید۱۹» در این کشور همچنان رو به افزایش است.

 

برآوردهای وبگاه آماری «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد طی بیست‌وچهار ساعت گذشته از تمام ایالت‌های آمریکا به صورت مجموع، ۳۸,۸۱۱ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است.

 

بر این اساس، طی یک روز گذشته نیز ۱,۰۹۰ آمریکایی بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

 

بدین ترتیب، شمار کل مبتلایان به ویروس کووید۱۹ در آمریکا به ۶,۵۸۸,۱۶۳ نفر و تعداد قربانیان بر اثر این بیماری به ۱۹۶,۳۲۸ تن افزایش یافت.

 

آمار وبگاه ورلدامتر مقداری از آمار دانشگاه «جانز هاپکینز» از شمار مبتلایان و جان‌باختگان بیشتر است و دلیل آن نیز عدم اعلام آمار از سوی برخی ایالت‌های آمریکا از جمله نیویورک به «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری» این کشور موسوم به CDC است که به تبع در سایت جانز هاپکینز نیز درج نمی‌شود.

 

پیش از این، «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در واکنش به پنهان‌کاری «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور درباره میزان خطر ویروس کرونا گفت او با انجام ندادن وظیفه خود، به مردم آمریکا خیانت کرده است. 

 

نمودار ابتلا و تلفات ویروس کرونا در حالی شیب صعودی تندی به خود گرفته که روز پنجشنبه تعداد کسانی که در جهان به این بیماری مبتلا شدند از ۲۸ میلیون نفر عبور کرد.

 

ارسال نظر