غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

جولان کرونا در امریکا/ آمار بالای فوتی ها در این کشور

آخرین آمار اعلامی از آمریکا حاکی از آن است که شمار مبتلایان ویروس کرونا در این کشور بیش از سی‌وهشت هزار نفر در بیست‌وچهار ساعت گذشته افزایش داشته است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 11
کد خبر: ۵۸۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛همزمان با شدت گرفتن مبارزات انتخاباتی دو نامزد حزب دموکرات و جمهوری‌خواه برای انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر در آمریکا، شمار ابتلای روزانه به ویروس «کووید۱۹» در این کشور همچنان رو به افزایش است.

 

برآوردهای وبگاه آماری «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد طی بیست‌وچهار ساعت گذشته از تمام ایالت‌های آمریکا به صورت مجموع، ۳۸,۸۱۱ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است.

 

بر این اساس، طی یک روز گذشته نیز ۱,۰۹۰ آمریکایی بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

 

بدین ترتیب، شمار کل مبتلایان به ویروس کووید۱۹ در آمریکا به ۶,۵۸۸,۱۶۳ نفر و تعداد قربانیان بر اثر این بیماری به ۱۹۶,۳۲۸ تن افزایش یافت.

 

آمار وبگاه ورلدامتر مقداری از آمار دانشگاه «جانز هاپکینز» از شمار مبتلایان و جان‌باختگان بیشتر است و دلیل آن نیز عدم اعلام آمار از سوی برخی ایالت‌های آمریکا از جمله نیویورک به «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری» این کشور موسوم به CDC است که به تبع در سایت جانز هاپکینز نیز درج نمی‌شود.

 

پیش از این، «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در واکنش به پنهان‌کاری «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور درباره میزان خطر ویروس کرونا گفت او با انجام ندادن وظیفه خود، به مردم آمریکا خیانت کرده است. 

 

نمودار ابتلا و تلفات ویروس کرونا در حالی شیب صعودی تندی به خود گرفته که روز پنجشنبه تعداد کسانی که در جهان به این بیماری مبتلا شدند از ۲۸ میلیون نفر عبور کرد.

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار