دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

جو بایدن: تلاش خواهم کرد که برجام را قوی‌تر کنم/ به جای ایران آمریکا منزوی است

جو بایدن: تلاش خواهم کرد که برجام را قوی‌تر کنم/ به جای ایران آمریکا منزوی است نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا با بیان اینکه رئیس‌جمهور کنونی این کشور برای رژیم صهیونیستی خطرناک است، گفت به جای آنکه ایران منزوی شود، اکنون آمریکا منزوی‌تر است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 11
کد خبر: ۵۸۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر همزمان با نزدیک شدن به موعد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و شدت گرفتن حملات دو نامزد رقیب، «جو بایدن» کاندیدای حزب دموکرات مدعی شد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور کنونی ایالات متحده برای رژیم صهیونیستی خطرناک است.

به نوشته روزنامه «هاآرتص»، بایدن بامداد امروز (جمعه) طی سخنرانی در همایش لابی صهیونیستی «جِی استریت»، مدعی شد ترامپ با خروج از توافق هسته‌ای ایران، رژیم اسرائیل را در خطر قرار داده و همچنین با پذیرش تئوری‌های توطئه راست‌های افراطی، جامعه یهودیان آمریکا را نیز به خطر انداخته است.

وی در این سخنرانی ضمن اعلام حمایت مجدد خود از راهکار دو دولتی برای پایان دادن به مناقشات فلسطین-اسرائیل، تاکید کرد: «آن راهکار، تنها مسیر برای تامین امنیت طولانی‌مدت اسرائیل و همزمان حفظ هویت یهودی و دموکراتیک آن است. آن همچنین تنها راه برای مطمئن شدن از این است که فلسطینی‌ها نیز دولتی برای خودشان داشته باشند».

بر این اساس، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا ضمن تکرار مخالفت خود طرح اشغال سی‌درصدی کرانه باختری توسط رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: «اسرائیل باید توسعه شهرک‌ها در کرانه باختری و صحبت کردن درباره طرح الحاق را متوقف کند. طرح الحاق اکنون روی میز نیست، که البته چیز خوبی است».

به نوشته هاآرتص، بایدن با بیان اینکه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از مواضع او درباره مسائل فلسطین اشغالی آگاه است، افزود که در صورت رئیس‌جمهور شدن، دوباره با فلسطینی‌ها تعامل می‌کند و روابط دیپلماتیک و همچنین کمک‌های مالی به تشکیلات خودگردان را که ترامپ در سال ۲۰۱۷ قطع کرده بود، از سر می‌گیرد.

وی با تکرار اتهامات بی‌اساس علیه جمهوری اسلامی ایران، ادعا کرد: «ترامپ با پاره کردن توافق هسته‌ای ایران و جایگزین کردن آن با هیچ چیزی، اسرائیل را در خطر قرار داد. ایران از زمان خروج ما از دفتر (اتمام دولت اوباما) به سلاح [اتمی] نزدیک‌تر شده است و به‌جای اینکه ایران منزوی شود، ما کسی هستیم که منزوی شده‌ایم. ایران اکنون بیش از چهار سال پیش به [ساخت سلاح اتمی] نزدیک شده است».

این سیاستمدار آمریکایی با بیان اینکه ترامپ وعده داده بود توافق بهتری به دست آورد ولی این توافق هیچوقت حاصل نشد، ادامه داد که اگر در انتخابات پیروز شود، تمایل دارد به توافق هسته‌ای بازگردد در صورتی که ایران نیز به پایبندی به تعهداتش بازگردد.

بایدن همچنین گفت که با شرکا و متحدان آمریکا تلاش خواهد کرد که توافق هسته‌ای را قوی‌تر و طولانی‌تر کند تا شامل موضوعاتی چون «فعالیت‌های ثبت‌زدای ایران» در منطقه غرب آسیا نیز شود.

 

عصر ایران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار