دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

خطیب زاده: پامپئو بهتر است در آینه نگاه کند، ریاکاری کریه و زشت است

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اقدامات ضد انسانی دولت آمریکا در داخل و خارج از این کشور عنوان کرد: پامپئو بهتر است در آینه نگاه کند، ریاکاری کریه و زشت است، اما برای تغییر مسیر و روش هیچگاه دیر نیست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 11
کد خبر: ۵۸۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) در توئیتی با انتشار مجدد توئیت وزیر امور خارجه کشورمان نوشت: درسی از بدیهیات تاریخی برای رژیم آمریکا: کلیدواژه های «جان سیاهپوستان مهم است»، نیروهای خودسر مسلح، بدرفتاری با مهاجران، شکنجه غرق مصنوعی، شوک برقی، ابوغریب، گوانتانامو و سم «عامل نارنجی» را جستجو کنید.

وی افزود: مایک پامپئو بهتر است در آینه نگاه کند. ریاکاری کریه و زشت است، اما برای تغییر مسیر و روش هیچگاه دیر نیست.

به گزارش فارس، محمدجواد ظریف در آن توئیت با انتشار تصویر بیانیه ۲۷ ژوئن ۲۰۱۸ مایک پامپئو علیه کشورمان با عبارات مشابه مردم آمریکا را مخاطب قرار داد و نوشت: «عده‌ای فکر نمی‌کنند که جان سیاهان اهمیت دارد. قابل توجه کسانی از ما که جان سیاهان را مهم می‌دانند: زمان آن است دنیا با نژادپرستی مقابله کند. جهان علیه نژادپرستی.»

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر