کنایه تند ظریف به پامپئو-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

کنایه تند ظریف به پامپئو

وزیر خارجه کشورمان با اشاره به فشار آمریکا به کشورها برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نوشت: بالاخره معیار ورود و خروج کشورها در لیستهای تروریستی آمریکا را فهمیدیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 26
کد خبر: ۵۶۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران در توئیتی با اشاره به رد عادی سازی روابط از سوی نخست وزیر سودان با رژیم صهیونیستی نوشت: «به لطف «مایک» پامپئو، معیار خروج یک کشور و درج نام یک کشور در لیست تروریستی آمریکا را فهمیدیم. روابط با اسرائیل.

 

تهدید شماره یک اتمی جهان، ناقض حقوق بشر، اشغالگر و موجودیتی تروریستی. جهان چگونه می‌تواند سیاست خارجی ایالات متحده را جدی بگیرد؟»

 

وزیر خارجه آمریکا طی روزهای گذشته از سرزمینهای اشغالی به سودان سفر کرد. برخی منابع خبری علت اصلی سفر پامپئو به سودان را رایزنی و اعمال فشار این کشور برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ذکر کرده بودند. 

 

نخست وزیر سودان بعد از دیدار با پامپئو گفته بود، با وزیر خارجه آمریکا گفت‌و‌گوی مستقیم و شفافی داشتیم. حذف نام سودان از فهرست کشورهای حامی تروریسم را بررسی کردیم.

 

به گزارش رویترز، «عبدالله حمدوک» همچنین به وزیر خارجه آمریکا گفته بود که مجوزی برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ندارد. 

 

آمریکا در سال ۱۹۹۳ و در دوره حکومت «عمر البشیر» رئیس‌جمهور سودان، این کشور را در فهرست کشورهای حامی تروریسم قرار داد که در نتیجه آن سودان از دریافت کمک‌های مالی و وام از صندوق بین‌المللی و بانک جهانی محروم شده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر