کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

توافق اسرائیل و بحرین شامل افتتاح سفارت نیز می‌شود

مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا گفت که توافق رژیم صهیونیستی و بحرین بر سر عادی‌سازی روابط، شامل افتتاح سفارت نیز است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 11
کد خبر: ۵۸۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر «جرد کوشنر»، داماد و مشاور ارشد «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا گفت که بحرین و رژیم صهیونیستی به‌زودی سفارت‌خانه‌های خود را افتتاح خواهند کرد.

او شامگاه جمعه در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز انگلیس گفت: «توافق اسرائیل و بحرین [بر سر عادی‌سازی روابط] شامل افتتاح سفارتخانه نیز می‌شود».

ترامپ دقایقی پیش در توییتر با اعلام عادی‌سازی روابط بین منامه و تل‌آویو نوشت: «امروز یک گشایش تاریخی دیگر اتفاق افتاد! دو دوست بزرگ ما، اسرائیل و پادشاهی بحرین به توافقی برای صلح دست پیدا کردند- بحرین دومین کشور عربی است که ظرف ۳۰ روز با اسرائیل صلح می‌کند.»

اعلام عادی‌سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و رژیم آل خلیفه در حالی اعلام می‌شود که هنوز از اعلام توافق مشابه بین امارات و رژیم اسرائیل یک ماه نمی‌گذرد. آن توافق نیز به گفته ترامپ، با وساطت آمریکا حاصل شده بود.

قرار است سه‌شنبه هفته آینده مقامات امارات و رژیم صهیونیستی در مراسم امضای توافق عادی‌سازی روابط موسوم به «توافق صلح ابراهیم» حضور داشته باشند. رسانه‌های صهیونیستی گفته‌اند که ولی‌عهد بحرین نیز در این مراسم حضور خواهد داشت.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر