نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

بیانیه ضد ایرانی کمیته چهارجانبه عربی

«کمیته چهارجانبه عربی» (امارات، عربستان سعودی، بحرین و مصر) در حاشیه نشست اتحادیه عرب بار دیگر ادعاهای بی‌اساس خود علیه جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 09
کد خبر: ۵۸۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر «کمیته چهارجانبه عربی» به ریاست امارات و با عضویت مصر، عربستان سعودی، بحرین و دبیرکل اتحادیه عرب، امروز در حاشیه نشست اتحادیه عرب به اتهام‌پراکنی علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

 

 اعضای این کمیته در نشست چهاردهم خود آنچه آن را «تحولات مربوط به بحران با ایران و راه‌های مقابله با دخالت این کشور در امور داخلی کشورهای عربی» خواندند، مورد بحث و بررسی قرار دادند.

 

اعضای این کمیته با تکرار این ادعای همیشگی و بی‌اساس خود مبنی بر اینکه ایران در امور کشورهای عربی دخالت می‌کند، این اقدام ادعایی را محکوم کردند و از ایران «خواستند که از دخالت در امور داخلی کشورهای عربی، حمایت از نواب خود در منطقه و ایجاد اختلافات فرقه‌ای دست بردارد».

 

این ادعاهای بی‌اساس در حالی مطرح می‌شود که کشورهای یادشده بویژه امارات و عربستان سعودی خود بشدت در امور کشورهای عربی از جمله لیبی و یمن دخالت دارند.

 

ائتلاف سعودی- اماراتی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است. این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و بیماری‌های واگیردار در این کشور منجر شده است.

 

در کمیته چهارجانبه عربی همچنین «پیش‌نویس طرح مربوط به دخالت‌های ایران در امور داخلی کشورهای عربی» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

طبق این گزارش، این کمیته در پایان نشست با صدور بیانیه‌ای ضمن تأکید بر مضمون بیانیه‌های پیشین خود، بار دیگر، از جامعه بین‌الملل خواست که «در مقابله با ایران» و آنچه آن را «فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده این کشور در منطقه» خواند، موضعی قاطع اتخاذ کند.

 

فارس

کلمات کلیدی: اتحادیه عرب
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار